Închide meniul

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma: „Poate înclina balanţa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 septembrie 2023, 18:17

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma: „Poate înclina balanţa!

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma / Hepta

Dennis Man a fost lăudat în presa din Italia, după ultimele meciuri de la Parma. Un fost jucător al formaţiei din Serie B, Pasquale Schiattarella, a avut doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român, despre care susţine că poate înclina balanţa decisiv în timpul unei partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, este lider în Serie B. Competiţia se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, lăudat în presa din Italia după ultimele meciuri la Parma

Fostul jucător al Parmei a analizat parcursul echipei, din acest start de sezon. Schiattarella a declarat că trupa românilor Man şi Mihăilă este una dintre favoritele la promovarea în Serie A, din această stagiune, alături de Bari, formaţie la care evoluează Malcom Edjouma.

Schiattarella l-a mai remarcat pe Dennis Man, despre care susţine că este un jucător care poate decide un meci, înclinând balanţa în favoarea echipei sale.

„Cred că cele două echipe vor fi protagoniste în acest sezon. Bari va conta pe forță și nu poate fi subestimată. Man este jucătorul care poate înclina balanța în favoarea Parmei. De la Bari, aș spune că acel jucător este Acampora”, a declarat fostul jucător al Parmei, conform parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man a revenit în primul 11 la Parma, după accidentarea suferită în starul sezonului. Internaţionalul român de 25 de ani a bifat în această stagiune doar patru meciuri, reuşind însă să marcheze două goluri şi să ofere un assist.

Cum a ratat Dennis Man transferul vieţii la Roma

Dennis Man a ratat tranferul vieţii la AS Roma, acolo unde ar fi urmat să fie antrenat de Jose Mourinho. Giovanni Becali susţine că The Special One l-a dorit pe jucătorul Parmei, dar retrogradarea „cruciaţilor” şi problemele financiare ale romanilor au făcut ca mutarea să pice.

„Mourinho cunoaşte totul despre fotbalul românesc. Putea să aibă un jucător român la Roma, dar, din păcate, Roma avea un fair-play financiar de peste 100.000.000 de euro şi nu a putut să cumpere. Cred că şi acum, cu Lukaku, au făcut în aşa fel să plătească anul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho se gândea la Dennis Man, dar nu ajunsese la Roma. După aceea a venit, când deja Parma era în Serie B.

Dacă Parma ar fi rămas în prima ligă şi cu ajutorul lui Dennis Man, probabil ar fi prins drumul Romei”, a spus Becali, citat de orangesport.ro.

Dennis Man a rămas în Serie B, la Parma şi, după un sezon mai slab, are acum parte de un început de campanie mai bun. Cota lui Man a scăzut în ultimii doi ani de la 11 milioane de euro, la 3.2 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:30 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și