Închide meniul

Dennis Man, ofertă de la Fenerbahce! Cât cere Parma pentru atacantul român

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2023, 9:19

Reclamă
Dennis Man, ofertă de la Fenerbahce! Cât cere Parma pentru atacantul român

Dennis Man, ofertă de la Fenerbahce

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Dennis Man a primit o primă ofertă de la Fenerbahce. Jucătorul român de 24 de ani e dorit în Turcia, dar suma oferită iniţial nu i-a mulţumit pe cei din conducerea Parmei, echipă care joacă în Serie B, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 3.2 milioane de euro i-a costat pe cruciaţi 13 milioane de euro. Fener a făcut deja o ofertă, dar se pare că a fost mai mică de 6 milioane de euro, suma minimă pentru care fotbalistul cu 11 goluri şi 5 assist-uri poate pleca de pe Ennio Tardini.

Dennis Man, ofertă de la Fenerbahce

Astfel, conform aksam.com, Parma a refuzat mutarea, dar negocierile nu au intrat în impas. Feber e aşteptată cu o ofertă mai bună decât prima, cruciaţii fiind dispuşi să se despartă de Man, după un sezon mai degrabă dezamăgitor al internaţionalului nostru.

În campania precedentă, Dennis Man nu a impresionat la Parma. El a marcat doar şase goluri în cele 32 de meciuri adunate pentru echipa la care mai joacă şi conaţionalul său, Valentin Mihăilă.

Fenerbahce a mutat deja serios pe piaţa transferurilor în această vară. Gruparea turcă i-a transferat pe Ryan Kent și Edin Dzeko, iar Dennis Man ar putea forma un trio cu cei doi sezonul viitor în atacul lui Fener.

Reclamă

Ce spune Giovanni Becali de jucătorii din Serie B

Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă rămâne la Parma. Pe de altă parte, Pisa și-ar dori ca Olimpiu Moruțan să mai stea un sezon sub formă de împrumut, variantă pe care Galatasaray nu pare convinsă să o accepte.

”Vara asta problema firmei este ca cei care sunt afară să vedem cum îi circulăm. S-ar putea unii să plece, alții să rămână. Din țară să plece e mai greu. La Moruțan mă refer, la Man, la Marius Marin, la Mihăilă, care cred că rămâne 99 la sută.

La Pisa a venit Kolarov director sportiv, mi-a zis că ar fi încântat ca Moruțan să rămână. El e împrumutat, se întoarce la Galasaray.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am bucurat enorm de organizarea U21, ne-am simțit băgați în seamă…pentru un viitor, pentru un fotbal mai bun. Hai să vedem ce se va întâmpla în tururile preliminare”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer Vezi toate știrile
Citește și