Închide meniul

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma: ”Nu s-a revanșat încă pentru suma plătită pe el”

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 15:38

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma: ”Nu s-a revanșat încă pentru suma plătită pe el”

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

  • Parma a plătit 13 milioane pe Dennis Man
  • Man a fost considerat printre cei mai slabi jucători de pe teren, în Parma – Cagliari 0-0

Dennis Man se află pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma, în acest sezon. Jurnaliștii de la parmalive.com nu au avut milă de românul venit pe 13 milioane de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a fost declarat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, în returul cu Cagliari, din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, terminat la egalitate, 0-0, exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man, pe lista celor care au ”trădat-o” pe Parma

Man a jucat 66 de minute, fiind înlocuit de Valentin Mihăilă. Cruciații au ratat șansa de a atinge finala cu Bari, iar jurnaliștii italieni susțin că Parma a fost trădată de câțiva fotbaliști, precum Franco Vazquez, Dennis Man și Adrian Bernabé.

Reclamă

”Încă o dată, Dennis Man a clacat când trebuia să fie decisiv, într-un meci care conta atât de mult. A primit multe mingi în poziții interesante, dar nu a reușit să străpungă apărarea lui Cagliari.

Pentru el, Parma a plătit 13 milioane de euro, cu doi ani și jumătate în urmă, dar el nu a reușit încă să răsplătească efortul financiar făcut pentru el de familia Krause”, au notat cei de la parmalive.com.

Reclamă

Dennis Man, criticat de italieni

Dennis Man a fost criticat de italieni după Parma – Cagliari 0-0, meci transmis exclusiv în AntenaPLAY, în urma căruia cruciații au ieșit din lupta pentru promovare în Serie A.

Man și Mihăilă au primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. ”Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris cei de la Gazzetta despre Dennis Man. ”Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, a fost caracterizarea făcută lui Mihăilă.

”Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Reclamă 4 / 0/3

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari.

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga