Închide meniul
VIDEO

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2023, 9:05

Reclamă
Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY

Gianluigi Buffon izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon, cu lacrimi în ochi / Colaj AS.ro

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari (0-0).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

Pe tot parcursul meciului, Buffon și-a încurajat colegii de pe marginea terenului, acolo unde a fost forțat să stea din cauza unei probleme musculare.

La final, când a început să plângă, mai mulți colegi au încercat să îl consoleze, dar nu a fost posibil. Buffon s-a liniștit abia pe drumul spre vestiare, în aplauzele întregului stadion.

Reclamă
Reclamă 4

Vezi mai jos imaginile cu jucătorii Parmei, în fața fanilor

Echipa lui Man şi Mihăilă a ratat promovarea în Serie A. Cagliari o va întâlni pe Bari în finala play-off-ului de promovare în Serie A. Parma – Cagliari 0-0 a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man a fost titular în Parma – Cagliari. În minutul 66 Man a fost înlocuit cu Mihăilă. Valentin Mihăilă a avut o ocazie de gol în minutul 88, dar a trimis cu capul mult pe lângă poartă.

Pentru ultimul loc de promovare în Serie A se vor lupta Bari și Cagliari. Cele două meciuri vor avea loc pe 8 și 11 iunie, de la 21:45, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei

Gianluigi Buffon este uriaş în vestiarul Parmei. Adrian Benedyczak a vorbit în presa din Polonia despre legendarul portar ajuns la 45 de ani.

Chiar dacă a câştigat 21 de trofee cu Juventus, singurul său trofeu european, Cupa UEFA, a fost câştigat alături de Parma. De asemenea, Buffon e campion mondial cu Italia, în 2006, el având şi un titlu cu PSG.

„Îmi aduc aminte de primul antrenament de la Parma. M-am întâlnit cu el şi l-am felicitat. Imediat s-a întors către mine şi mi-a spus `tu eşti polonezul. Eşti ca prietenul meu Wojciech Szczesny`. După câteva sesiuni de antrenamente, am înţeles că este o persoană fantastică.

Mai ales pentru persoanele tinere. Îţi dă o siguranţă, ne încurajează, ne dă sfaturi şi are tot timpul o glumă cu el. Pentru cineva care nu ştie povestea lui, dacă îl vede cum se comportă, nu ar spune că este cel mai mare portar din istorie, pentru că el nu pozează ca un star. Este o persoană normală, umilă”, a spus Adrian Benedyczak, citat de Sport.pl, conform parmalive.it.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și