Închide meniul

Dennis Man, pe „radarul” lui Napoli! Românul poate prinde un transer de vis! Anunțul italienilor

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 martie 2024, 12:05

Dennis Man, pe radarul” lui Napoli! Românul poate prinde un transer de vis! Anunțul italienilor

Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man este pe „radarul” lui Napoli și poate prinde un transfer de vis. Italienii au făcut anunțul și au dezvăluit că internaționalul român este dorit de campioana en-titre din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man traversează un sezon de senzație la Parma, fiind golgheterul liderului din Serie B, campionat care se vede live, exclusiv în AntenaPLAY. Acesta a marcat 12 goluri în cele 27 de meciuri bifate la formația italiană.

Dennis Man este pe „radarul” lui Napoli și poate prinde un transfer de vis

Conform presei din Italia, evoluțiile lui Dennis Man au atras atenția unor mari cluburi. După ce s-a zvonit că și Borussia Dortmund ar fi interesată de internaționalul român, și Napoli a pus ochii pe acesta.

Campioana din Serie A e gata să ofere zece milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, la finalul sezonului. Acesta mai are contract cu Parma până în 2025 și încă nu și-a prelungit înțelegerea cu clubul din Serie B.

„Sunt câțiva jucători talentați în Serie A. Deasupra tuturor este Dennis Man, atacant născut în 1998. Stângaciul român are excelente calități tehnice, poate juca în ambele flancuri ale atacului, are viteză și dribling.

Reclamă

Joacă la Parma din 2021, de când echipa era încă în Serie A, iar în acest sezon a explodat. Napoli îl place și poate încerca să-l fure, într-o tranzacție de aproximativ 10 milioane de euro”, au transmis italienii de la ultimecalcionapoli.it.

Şefii Parmei, anunţ despre viitorul lui Dennis Man

Şefii Parmei au făcut un anunţ despre viitorul lui Dennis Man. Atacantul în vârstă de 25 de ani face senzaţie în Serie B şi a ajuns pe lista de transferuri a Borussiei Dortmund. 10 goluri a reuşit Man pentru liderul din liga secundă a Italiei.

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pedrazoli, a ţinut să afirme că nu este prioritară prelungirea contractului lui Dennis Man. Înţelegerea cu atacantul român expiră în vara anului viitor, dar conducătorii clubului sunt convinşi că nu există niciun risc să îl piardă gratis pe Man.

Reclamă 4 / 0/3

Avem mulți jucători importanți, iar clubul lucrează cu planificare și viziune. Tot ce ne poate conduce să îmbunătățim valoarea echipei și viitorul nostru se va face. Acestea sunt lucruri care trebuie abordate cu calm, clubul lucrează mereu.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că acest club lucrează constant pentru a face îmbunătățiri. Viitorul este însă la meciul cu Ternana. Va fi timp să vorbim despre toate și mi se pare că nu este niciun subiect fierbinte, nici interesant acum (n.r. prelungirea contractului lui Man). Despre viitor vom vorbi mai târziu„, a declarat Mauro Pederzoli pentru forzaparma.it, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și