Închide meniul

Şefii Parmei, anunţ despre viitorul lui Dennis Man. Decizia luată după interesul Borussiei Dortmund pentru internaţionalul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 martie 2024, 9:39

Reclamă
Şefii Parmei, anunţ despre viitorul lui Dennis Man. Decizia luată după interesul Borussiei Dortmund pentru internaţionalul român

Şefii Parmei, anunţ despre viitorul lui Dennis Man

Valentin Mihăilă şi Dennis Man, în meciul de vis pe care l-au făcut cu Sampdoria / Profimedia Images

Şefii Parmei au făcut un anunţ despre viitorul lui Dennis Man. Atacantul în vârstă de 25 de ani face senzaţie în Serie B şi a ajuns pe lista de transferuri a Borussiei Dortmund. 10 goluri a reuşit Man pentru liderul din liga secundă a Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pedrazoli, a ţinut să afirme că nu este prioritară prelungirea contractului lui Dennis Man. Înţelegerea cu atacantul român expiră în vara anului viitor, dar conducătorii clubului sunt convinşi că nu există niciun risc să îl piardă gratis pe Man.

Şefii Parmei, anunţ despre viitorul lui Dennis Man

Avem mulți jucători importanți, iar clubul lucrează cu planificare și viziune. Tot ce ne poate conduce să îmbunătățim valoarea echipei și viitorul nostru se va face. Acestea sunt lucruri care trebuie abordate cu calm, clubul lucrează mereu.

Singurul lucru pe care îl pot spune este că acest club lucrează constant pentru a face îmbunătățiri. Viitorul este însă la meciul cu Ternana. Va fi timp să vorbim despre toate și mi se pare că nu este niciun subiect fierbinte, nici interesant acum (n.r. prelungirea contractului lui Man). Despre viitor vom vorbi mai târziu„, a declarat Mauro Pederzoli pentru forzaparma.it, potrivit digisport.ro.

Şi agentul lui Man a anunţat că, cel puţin până la vară, nu se va lua nicio decizie oficială.

Reclamă

Ce situaţie? Nu există nicio situaţie. Ce zic italienii, zic italienii. În această perioadă nu se poate face nimic. Nici măcar cu Parma nu se poate face nimic”, a spus Victor Becali, pentru AS.ro.

Dennis Man a fost transferat de la FCSB în 2021 pentru 11 milioane de euro. Roş-albaştrii au păstrat un procent de 5% din suma unui viitor transfer. În cazul în care Borussia Dortmund va face o ofertă pentru internaţionalul român, e de aşteptat ca italienii să obţină profit. Prin urmare, în conturile liderului din Liga 1 vor intra cel puţin 550.000 de euro.

Atacantul de 25 de ani cotat la 5 milioane de euro are un sezon remarcabil în tricoul Parmei, pentru care a marcat 10 goluri, trecându-şi în cont şi şase pase decisive, în 26 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, aproape de Borussia Dortmund

Dennis Man a ajuns sub radarul vicecampioanei din Bundesliga. Atacantul român va fi monitorizat de Borussia Dortmund în următorul meci al Parmei.

Borussia Dortmund, sâmbătă, la Terni, cu ochii pe Dennis Man de la Parma. Bundesliga cu ochii pe Serie B. Ochii lor sunt ațintiți pe Ternana – Parma. Emisari ai Borussiei Dortmund vor fi prezenți la meciul care se va disputa sâmbătă pe stadionul Libero Liberati din Terni.

În vizorul clubului german se află atacantul Parmei, Dennis Man. Observatorii Borussiei Dortmund vor monitoriza meciul și, cel mai probabil, toată atenția se va concentra asupra talentului român gialloblu.

Man este urmărit. Borussia Dortmund studiază situația. Iar meciul de sâmbătă va fi un prilej important pentru a se uita mai atent la o potențială țintă de piață”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Parma este mare favorită la promovarea directă în Serie A. Este pe primul loc în campionat după 27 de etape. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și