Închide meniul

Dennis Man poate pleca de la Parma! Anunţul lui Victor Becali: „A atras atenţia! Orice e posibil!”

Viviana Moraru Publicat: 6 ianuarie 2024, 10:47

Reclamă
Dennis Man poate pleca de la Parma! Anunţul lui Victor Becali: „A atras atenţia! Orice e posibil!

Dennis Man poate pleca de la Parma

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man poate pleca de la Parma, în această pauză de iarnă. Victor Becali a făcut anunţul şi a dezvăluit faptul că internaţionalul român a atras atenţia mai multor cluburi, după evoluţiile extrem de bune de la formaţia din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennia Man traversează un sezon de vis şi marchează pe bandă rulantă la Parma. Meciurile internaţionalului român din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Dennis Man poate pleca de la Parma

Victor Becali a oferit declaraţii despre viitorul lui Dennis Man. Impresarul a dezvăluit că mai multe cluburi sunt cu ochii pe mijlocaşul român de la Parma, dată fiind forma de senzaţie pe care acesta o traversează.

Victor Becali a declarat că este posibilă o plecare a lui Man de la Parma chiar în această iarnă, în cazul în care va veni o ofertă de nerefuzat pe numele său.

Dennis Man are o perioadă foarte bună la Parma, sigur că a atras atenția mai multor cluburi, dar mercato abia a început. Vom vedea dacă va veni o ofertă pentru el, orice este posibil.

Reclamă

Totuși, să ținem cont că acest mercato este mai mult pentru completări, rareori se văd mutări spectaculoase acum”, a declarat Victor Becali, conform iamsport.ro.

Dennis Man a bifat 18 meciuri la Parma, în acest sezon, reuşind să marcheze zece goluri. De asemenea, internaţionalul român de 25 de ani şi-a trecut în cont şi cinci pase decisive, în toate competiţiile.

Dennis Man, pe locul 2 într-un top spectaculos din Serie B

Dennis Man e pe locul 2 într-un top spectaculos din Serie B, al numărului de goluri în care au fost implicaţi jucătorii care evoluează etapă de etapă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la FCSB a participat la 12 reuşite pentru Parma, marcând de opt ori şi oferind patru pase decisive. Daniele Casiraghi e primul în această ierarhia, cu 14 contribuţii la reuşitele lui Sudtirol.

Cifrele din prima parte a sezonului confirmă prestațiile stelare oferite de Dennis Man. Românul a devenit motorul din spatele Parmei și a înlăturat eticheta de jucător înfumurat și nu foarte decisiv. Man s-a relansat cu goluri și pase decisive.

Cu opt reușite și patru assist-uri, mijlocașul de bandă a contribuit la 12 din cele 37 de goluri ale Parmei, adică aproximativ o treime. Doar Casiraghi s-a descurcat mai bine. Mijlocașul de la Sudtirol este golgheter și a marcat 11 goluri și a contribuit cu trei assisturi”, susţin cei de la parmalive.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și