Închide meniul

Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma. Cât va lipsi internaționalul român

Alex Masgras Publicat: 26 februarie 2024, 12:29

Reclamă
Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma. Cât va lipsi internaționalul român

Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma. Internaționalul român a evoluat o singură repriză în meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, care a fost transmis LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă a pasat decisiv la golul marcat de liderul din Serie B, dar celălalt român de la Parma nu a avut parte de un meci la fel de bun. Dennis Man a acuzat probleme la gambă, motiv pentru care a fost înlocuit după primele 45 de minute.

Dennis Man s-a accidentat în Como – Parma. Cât va lipsi internaționalul român

Din fericire, accidentarea lui Man pare să nu fie una gravă, așa cum a dat de înțeles și Fabio Pecchia, antrenorul „cruciaților”. El a vorbit despre accidentarea românului și spune că este doar o chestiune de timp pentru refacere. Potrivit celor de la parmalive.com, Man este incert pentru meciul de marți cu Cosenza, dar este așteptat să revină curând în programul normal al echipei.

„Sper că nu este nimic serios. A încasat o lovitură în gambă. Sunt liniștit pentru că nu este vorba de o problemă musculară. Este doar o chestiune de timp pentru refacere”, a spus Fabio Pecchia.

Dennis Man face un sezon de excepție la Parma, fiind unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Pecchia în lupta pentru revenirea în Serie A. În 22 de meciuri din acest sezon, Dennis Man a marcat 10 goluri și a oferit 5 pase de gol. În alte trei partide disputate în Cupa Italiei, internaționalul român are alte 2 goluri și o pasă decisivă.

Reclamă

„Ai fost generos, e un gest frumos”. Valentin Mihăilă i-a impresionat pe italieni, după prestaţia din Como – Parma

După o cursă de senzaţie a internaţionalului român, care şi-a driblat şi un adversar în careul lui Como, acesta a preferat să îi paseze polonezului, chiar dacă se afla într-o poziţie foarte bună pentru a marca.

La finalul partidei, Valentin Mihăilă a vorbit despre faza prin care Parma a deschis scorul şi a spus că este mulţumit de faptul că liderul din Serie B a plecat acasă cu un punct, la finalul unei deplasări dificile:

„Nu ştiu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toţii, am suferit cu toţii. A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, ştiam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal şi pentru acest punct adus acasă.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a primit primul gol am avut o şansă bună de a dubla avantajul. În fotbal poţi greşi, greşim cu toţii, am câştigat un punct şi tot suntem acolo.

(n.r. Ai fost generos la faza golului, un gest frumos) Eram în stânga şi am preferat să nu risc, l-am văzut pe Benek care era poziţionat mai bine decât mine. Şi Dennis era în spate, dar nu l-am văzut.

Sunt bine, mă antrenez bine şi nu am avut probleme de când am început anul acesta. Sunt foarte mulţumit de asta”, a declarat Valentin Mihăilă, potrivit parmalive.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și