Închide meniul

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Ce a declarat antrenorul românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 septembrie 2023, 11:55

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Ce a declarat antrenorul românului

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro - Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Dennis Man, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în duelul din Serie B dintre Catanzaro şi Parma. Internaţionalul român s-a refăcut complet după accidentarea suferită şi e gata să revină pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Catanzaro şi Parma se va vede în AntenaPLAY, astăzi, de la ora 17:15. De asemenea, duelul se va vedea şi în format live video, pe AS.ro.

Dennis Man s-a recuperat şi poate fi titular în Catanzaro – Parma, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Antrenorul celor de la Parma a vorbit despre situaţia lui Dennis Man. După ce s-a „rupt” încă din startul sezonului, în duelul din prima etapă cu FeralPisalo, internaţionalul român e apt pentru duelul cu Catanzaro.

„Voi avea aproape tot grupul disponibil pentru mâine. Trebuie să iau în considerare aceste situaţii: unii au jucat şi sunt gata şi de alte meciuri, unii nu au jucat, dar cu toţii sunt bine. Deci şi Man şi Osorio pot juca”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

De asemenea, presa din Italia a mai notat că Dennis Man ar putea fi titular, în duelul cu Catanzaro.

Reclamă

„Pecchia a avut la dispoziţie două săptămâni pentru a lucra cu Man şi l-ar putea introduce încă din primul minut”, au notat jurnaliştii italieni, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

De cealaltă parte, antrenorul de la Parma a oferit declaraţii şi despre Valentin Mihăilă, cel pe care jurnaliştii italieni nu-l dau titular în partida cu Catanzaro.

Pecchia s-a declarat convins că Valentin Mihăilă va marca şi pentru Parma, după ce a reuşit să înscrie la echipa naţională, în meciul cu Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

„Va veni şi golul. Vine după jocuri bune cu Pisa şi Reggiana, se întoarce şi de la echipa naţionaălă cu satisfacţie pentru gol şi asta ar trebui să-i ofere luciditate. Sunt bucuros pentru că are continuitate. Golul va fi o consecinţă logică a acestui fapt”, a declarat Fabio Pecchia, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Noul director de la Parma, încredere maximă în Valentin Mihăilă şi Dennis Man

Noul director sportiv de la Parma a declarat că are mare încredere în Valentin Mihăilă şi Dennis Man. Roel Vaeyens a mărturisit că cei doi internaţionali români au calităţi excelente, însă s-au confruntat cu multe probleme medicale, motiv pentru care forma lor a fost oscilantă.

„Nu întotdeauna obținem imediat rezultatele dorite. Sunt jucători transferați care ajung și sunt la un nivel înalt, cum ar fi Begic, la care nu ne așteptam să aibă un astfel de impact. Man și Mihăilă au calități excelente, iar dacă mă întrebați de ce nu sunt încă la cei mai înalt nivel este pentru că au avut mai multe probleme fizice.

Dacă nu ar fi apărut aceste probleme, Parma, echipă din Serie B, ar fi avut doi jucători în naționala României. Se întâmplă ca jucătorii tineri cu potențial să înregistreze o cădere, poate pentru câteva săptămâni sau luni. Am mare încredere în ei, vor reprezenta o valoare adăugată pentru Parma în acest sezon”, a declarat Roel Vaeyens, conform parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și