Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma: „Suntem aproape ca niște frați”

Dan Roșu Publicat: 20 ianuarie 2024, 9:37

Reclamă
Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma: „Suntem aproape ca niște frați

Parma - Brescia 2-1

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sărbătoresc marcarea unui gol - Profimedia Images

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma. Cei doi au marcat în succesul de pe terenul Sampdoriei, 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Fostul jucător de la FCSB i-a oferit assist-ul lui Mihăilă, după ce înscrisese din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Man a marcat deja 11 goluri în acest sezon, Mihăilă a atins şi el cota doi. Cei doi speră să rămână în atenţia lui Edi Iordănescu, dar şi să promoveze cu Parma în Serie A.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă fac show la Parma

„Suntem fericiți, am făcut un meci grozav. Știam că este un meci greu, dar suntem fericiți. Vreau să dau mai mult în fiecare meci și să ajut echipa, sunt mulțumit de asta. Este calea cea bună, lucrăm împreună în fiecare zi: antrenorul are încredere în noi. Suntem fericiți și vrem să continuăm așa.

Pecchia m-a ajutat foarte mult, are încredere în mine și vorbește cu mine în fiecare zi. Acest lucru îmi dă încredere și îmi dă ideea că pot face mai mult. Mihăilă? Mă bucur pentru el, avea nevoie de gol. Acum să continuăm așa, lucrăm în fiecare zi pentru asta”, a spus Man, citat de parmalive.com.

Cei de la sofascore.ro i-au acordat lui Dennis Man cea mai mare notă. Internaţionalul român a fost notat cu 8,6 după meciul cu Sampdoria. De cealaltă parte, Mihăilă a primit şi el o notă mare. Fostul jucător al Universităţii Craiova a primit nota 7,6. Atât Man, cât şi Mihăilă au fost schimbaţi în repriza a doua după ce au rezolvat meciul cu Sampdoria.

Reclamă

Valentin Mihăilă, despre relaţia cu Dennis Man: „Suntem aproape ca nişte fraţi”

„Mă cunosc de mult timp cu Man, am jucat la U21 și acum jucăm la naționala de seniori a României. Apoi am venit aici împreună, suntem aproape ca niște frați. Dar tot ce se întâmplă pe teren se datorează echipei, pentru că suntem un grup puternic. Cu toții vorbim aceeași limbă pe teren, nimeni nu este diferit. Suntem tineri și vrem să demonstrăm că facem multe lucruri bune.

Ne dorim să atingem obiectivul, nu are nicio legătură cu cine marchează și cine pasează. Singurul lucru care contează este câștigarea meciurilor.

Încercăm să ne distrăm pe teren, suntem tineri și vrem să demonstrăm că putem juca la un nivel înalt. Deci toți cei care sunt în echipă dau totul pe teren, vrem să ajungem în Serie A și să jucăm la un nivel înalt”, a spus și Valentin Mihăilă, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

După primele 21 de etape disputate în Serie B, Parma e pe primul loc, cu 45 de puncte, la 7 lungimi de Venezia şi Como, care au însă şi un meci mai puţin disputat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și