Închide meniul

„E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 12:10

Reclamă
„E fratele meu mai mic! Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională

Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Dennis Man a avut un mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă. Jucătorul de la Parma a oferit un interviu în Italia în care a vorbit despre atmosfera de la echipă, înaintea finalului de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma și-a asigurat promovarea directă în Serie A după 1-1 cu Bari. Meciurile echipei lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, dar și cele mai tari paride din Serie B, se văd LIVE în AntenaPLAY.

Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă

După promovarea în Serie A, Dennis Man a dezvăluit că Valentin Mihăulă este ca și fratele său mai mic și că are o relație excelentă cu coechipierul său de la Parma.

Totodată, acesta a vorbit și despre colegii de la națională și a spus că vorbește în fiecare zi cu aceștia.

„Cred că în acest moment pot să fac, în Serie A, mai mult decât am făcut atunci când am venit la Parma.

Reclamă

(Ce relație frumoasă ai cu Valentin Mihăilă?) Este fratele meu mai mic de la Parma. Suntem ca niște frați (n.r. și la națională). Vorbim în fiecare zi, suntem mereu împreună!”, a spus Dennis Man, la 12 TV Parma.

Totodată, acesta a vorbit și despre ce înseamnă promovarea în Serie A pentru Parma:

„Așteptam acest moment de multă vreme și suntem fericiți că ne-am atins obiectivul de a promova în prima ligă. Sezonul meu putea fi unul mai bun, dar important este că Parma a promovat în Serie A. Sunt fericit că am ajutat echipa. Jucăm deja de doi ani și jumătate împreună și s-a văzut că ne cunoaștem foarte bine. Am muncit în fiecare zi, iar rezultatele s-au văzut”, a mai spus Man.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport

Dennis Man a fost desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport. Internaţionalul român a împărţit primul loc al topului alcătuit de italieni cu Adrian Bernabe. Valentin Mihăilă a completat podiumul.

Parma a obţinut promovarea matematică în Serie A, după remiza cu Bari. „Cruciaţii” revin astfel pe prima scenă a fotbalului italian, după o pauză de trei ani.

Gazzetta dello Sport a analizat jucătorii Parmei şi i-a desemnat pe Dennis Man şi Adrian Bernabe ca fiind cei mai buni ai sezonului. Ambii au primit o notă de 8,5, după evoluţiile din sezonul care i-a dus pe „cruciaţi” înapoi în Serie A.

Despre Dennis Man, italienii de la celebra publicaţie au avut doar cuvinte de laudă. Aceştia au menţionat faptul că românul este golgheterul echipei, dar şi faptul că nivelul său a crescut în sezonul în care şi nivelul întregii echipe a crescut.

„Creşterea lui a coincis cu cea a echipei şi poate că nu este o coincidenţă. Cel mai bun marcator al echipei, precis cu pasele decisive, mereu gata să alerge pe flancul drept şi să învingă adversarul. Când are chef, să fie oprit devine o problemă pentru oricine”, a notat Gazzetta dello Sport.

De asemenea, Valentin Mihăilă s-a clasat următorul în topul alcătuit de italieni, după Dennis Man şi Adrian Bernabe. Mihăilă a primit nota 7,5, după cele 33 de meciuri bifate şi cele cinci goluri marcate, la formaţia italiană.

„În sfârşit un campionat fără accidentări grave şi pentru asta trebuie sa dăm credit antrenorilor şi întregului personal medical, care l-a condus cu înţelepciune pe roman. Letal în viteză, înzestrat cu o lovitură foarte puternică, se pricepe foarte bine la spaţii de atac”, au mai notat italienii.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și