Închide meniul

George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 13:21

Reclamă
George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B

George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari - Brescia 2-0!

George Puşcaş / Profimedia

George Pușcaș a fost făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Atacantul echipei naționale a intrat pe teren în a doua repriză a partidei din ultima etapă a sezonului, dar nu a fost menajat de specialiștii din peninsulă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Bari și Brescia a fost LIVE în AntenaPLAY. După victoria cu scorul de 2-0, echipa românului a ajuns la barajul de menținere în Serie B, acolo unde se va lupta pentru a nu retrograda în Serie C.

George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0!

George Pușcaș a intrat în teren în minutul 69 al duelului, însă nu a reușit să fie decisiv pentru formația la care este împrumutat. Prestația acestuia a fost analizată de specialiști, care au dat un verdict dur pentru atacantul echipei naționale.

A intrat fără a reuși să aibă vreun impact, dând mereu impresia că este împovărat”, au notat specialiștii de la TuttoBari.

După partida cu Brescia, Bari va disputa, în format tur-retur, barajul de menținere în Serie B, cu Ternana. Duelurile sunt programate pe datele de 16 și 23 mai și vor fi LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

În actualul sezon de Serie B, Pușcaș a adunat 14 meciuri la Bari, în care a scris 4 goluri. Totodată, a adunat și 8 meciuri în Serie A, la Genoa, dar nu a reușit să marcheze niciun gol pentru echipa care l-a vândut pe Radu Drăgușin la Tottenham.

Italienii l-au făcut praf pe George Pușcaș, după ce au aflat că încasează 108.000 de euro pe lună la Bari

Italienii au răbufnit după ce au aflat că George Pușcaș câștigă 108.000 de euro pe lună la Bari! Jurnaliștii din peninsulă l-au făcut praf pe atacantul echipei naționale, care nu a confirmat la echipa de Serie B.

Publicația Il Quotidiano di Puglia a fost citată de jurnaliștii de la tuttomercatoweb.com, atunci când a fost anunțat că Pușcaș câștigă lunar 108.000 de euro!

Reclamă

„Bari a făcut un mare efort financiar pentru a-l transfera, a reușit să le ia față contracandidatelor pentru transfer, dar rezultatele lui Pușcaș sunt foarte slabe. George Pușcaș se transformă într-o mare enigmă”, au notat italienii.

e asemenea, publicația care a dezvăluit salariul lui Pușcaș a publicat un paragraf acid la adresa atacantului de la echipa națională.

„Un gol contra lui Lecco și unul împotriva Veneziei, prea puțin pentru un număr 9 de la care Bari așteapta să rezovle probleme din atac. Toată lumea se întreabă acum ce se va întâmpla cu Pușcaș. Nu i-a picat deloc bine schimbarea de la pauză contra Modenei, iar după meciul cu Cremonese, în care nu a fost folosit deloc, a părut deranjat că nu a fost luat în calcul de antrenor”, au scris jurnaliștii de la Il Quotidiano Puglia.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și