Închide meniul

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Verdict dur pentru atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl vândă în iarnă

Alex Ioniță Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:57

Reclamă
Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Verdict dur pentru atacantul pe care Gigi Becali vrea să îl vândă în iarnă

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno

Andrea Compagno / Profimedia

S-a aflat că fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Suporterii formației din eșalonul secund al fotbalului italian nu vor să audă de un transfer al atacantului legitimat în prezent la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform unor informații apărute în presa din peninsulă, Andrea Compagno s-ar afla pe lista celor de la Bari, formație care activează în Serie B, competițe care se vede exclusiv în AntenaPLAY.

Fanii lui Bari nu îl vor pe Andrea Compagno. Sondajul la care au răspuns suporterii echipei

Având în vedere informațiile prezentate anterior, jurnaliștii de la publicația tuttobari.com au lansat un sondaj prin care fanii erau întrebați ce atacant ar prefera să vină la Bari, în perioada de transferuri din această iarnă.

Fostul golgheter al celor de la FCSB a primit cele mai puține voturi din partea fanilor la acest sondaj. Concret, procentajul suporterilor care l-ar vrea la echipă pe Andrea Compagno a fost de doar 1,56%.

Un alt atacant aflat pe lista respectivă a fost George Pușcaș, care nu s-a impus la Genoa, în Serie A, și ar putea pleca de la echipă în această perioadă de mercato. Procentajul obținut de atacantul echipei naționale a obținut un procentaj mai bun, de 5,30%.

Reclamă

Favoriții fanilor echipei din Serie B sunt Thomas Henry, legitimat în prezent la Hellas Verona, cu un procentaj de 54,77% și Luca Moro, de la Sassuolo, cu un procentaj de 34,20%.

Andrea Compagno, despre cel mai dificil moment al carierei

La duelul dintre Chindia şi FCSB, din sezonul trecut, Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au accidentat extrem de dur, după ce s-au ciocnit în startul meciului. Ambii jucători au fost transportaţi de urgenţă la spital, după partida respectivă.

Andrea Compagno a rememorat episodul petrecut în urmă cu un an, şi a declarat că acesta a fost un moment extrem de dificil pentru el. Atacantul italian a dezvăluit că pentru câteva momente, şi-a pierdut cunoştinţa, însă îşi dorea să joace în continuare.

Reclamă 4 / 0/3

Doctorul roş-albaştrilor l-a împiedicat pe acesta să revină în teren, după ciocnirea cu Olaru, mărturisindu-i că nu mai văzuse în întreaga sa carieră o rană asemănătoare cu cea pe care italianul o avea la cap.

„Da, a fost cea mai periculoasă. A fost o oră jumătate în care nu m-am simțit bine. Când e vorba de cap, este ceva care te sperie mereu. Nu era problema că îmi curgea sânge, dar îmi venea să vomit… Asta m-a speriat mai mult. Au fost două-trei secunde în care mi-am pierdut cunoștința, în care nu am știut de mine. Îmi amintesc că mă uitam la minge și după…

În acel moment, da. Dar după 5 minute am înțeles imediat că e foarte riscant. Doctorul mi-a zis că nu pot să joc, că niciodată nu a văzut ceva mai mare ca rana pe care o aveam.

O lună, o lună jumătate m-a durut capul când loveam mingea. Ușor, ușor nu am mai simțit vreo problemă”, a declarat Andrea Compagno, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Adrian Cojocaru a oprit meciul din cauza scandărilor rasiste 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și