Închide meniul
Video

Fanii lui Frosinone au invadat terenul! Echipa românului Daniel Boloca a obţinut promovarea în Serie A! Frosinone – Reggina 3-1 a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 mai 2023, 0:13

Fanii lui Frosinone au invadat terenul! Echipa românului Daniel Boloca a obţinut promovarea în Serie A!

Momentul în care fanii lui Frosinone au invadat terenul / captura video AntenaPLAY

Fanii lui Frosinone au invadat terenul la sfârşitul meciului Frosinone – Reggina 3-1. Echipa românului Daniel Boloca a obţinut promovarea în Serie A. Meciul a fost transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY şi LIVE VIDEO pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Boloca a jucat tot meciul în Frosinone – Reggina 3-1. Românul va evolua din sezonul viitor în Serie A, după ce echipa lui a câştigat meciul disputate acasă cu Reggina.

Fanii lui Frosinone au invadat terenul!

A fost sărbătoare mare la Frosinone. Fanii echipei antrenate de Fabio Grosso au pătruns pe teren imediat ce s-a fluierat sfârşitul partidei. Frosinone a învins Reggina cu 3-1, într-un meci disputat în etapa a 35-a din Serie B.

Frosinone a condus cu 2-0, după golurile marcate de Borelli (min. 31) şi Insigne (min. 40), din penalty.

Hernan a redus din diferenţă în minutul 50, dar Caso a decis partida cu golul din minutul 57.

Reclamă

Frosinone a învins, astfel, cu 3-1. Reggina, echipă antrenată de celebrul Filippo Inzaghi, a evoluat în 10 din minutul 40. Atunci a fost eliminat Cionek, care l-a lovit pe Caso.

Arbitrul întâlnirii a decis să dicteze penalty şi să îi arate cartonaşul roşu lui Cionek după ce a văzut faza cu ajutorul VAR.

Daniel Boloca a jucat tot meciul în Frosinone – Reggina 3-1. Românul a promovat în Serie A!

În vârstă de 24 de ani, Daniel Boloca are dublă cetăţenie, română şi italiană.

Reclamă 4 / 0/3

El evoluează din 2020 pentru Frosinone, liderul din Serie B.

Daniel Boloca are 75 de prezenţe în tricoul lui Frosinone, pentru care a marcat şi două goluri.

Daniel Boloca evoluează ca mijlocaş pentru formaţia antrenată de Fabio Grosso. Frosinone e lider în Serie B.

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma! Al doilea meci consecutiv în care românul înscrie

În aceeaşi zi în care Frosinone a obţinut promovarea în Serie A, Dennis Man a marcat în Benevento – Parma. Partida a contat tot pentru etapa a 35-a din Serie B. Înaintea acestui meci, „cruciații” se aflau pe locul 6 în Serie B, cu 51 de puncte obținute.

Pentru Dennis Man, este al doilea meci consecutiv în care marchează.

În minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Parma, Dennis Man a marcat cu poarta goală, după o pasă perfectă primită din partea lui Adrian Benedyczak.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai Parmei. Internaționalul român și-a trecut numele pe tabela de marcaj și în etapa trecută, când „cruciații” s-au impus în fața celor de la Cagliari cu scorul de 2-1. În actualul sezon, Man a dat cinci goluri și două pase decisive, pentru Parma.

Reclamă

Parma a plătit 13 milioane de euro, celor de la FCSB, pentru a-l transfera pe Dennis Man, în ianuarie 2021.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și