Închide meniul
VIDEO

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma! Al doilea meci consecutiv în care românul înscrie

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 1 mai 2023, 17:06

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma! Al doilea meci consecutiv în care românul înscrie

Dennis Man, gol superb în Cremonese - Parma

Dennis Man, în timpul unui meci pentru Parma / Profimedia

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma, partidă care contează pentru etapa a 35-a din Serie B. Înaintea acestui meci, „cruciații” se aflau pe locul 6 în Serie B, cu 51 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Dennis Man, este al doilea meci consecutiv în care marchează.

Dennis Man a marcat în Benevento – Parma

În minutul 42, la scorul de 1-0 pentru Parma, Dennis Man a marcat cu poarta goală, după o pasă perfectă primită din partea lui Adrian Benedyczak.

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai Parmei. Internaționalul român și-a trecut numele pe tabela de marcaj și în etapa trecută, când „cruciații” s-au impus în fața celor de la Cagliari cu scorul de 2-1. În actualul sezon, Man a dat cinci goluri și două pase decisive, pentru Parma.

Reclamă

Parma a plătit 13 milioane de euro, celor de la FCSB, pentru a-l transfera pe Dennis Man, în ianuarie 2021.

Golul lui Dennis Man, ales cel mai frumos al etapei din Serie B

Golul lui Dennis Man, din partida Parma – Cagliari, 2-1, a fost ales cel mai frumos al etapei cu numărul 34 din Serie B, după cum au anunţat oficialii competiţiei, pe conturile oficiale de socializare.

Pentru acest premiu, Dennis Man a concurat cu Albert Gudmundsson, jucătorul celor de la Genoa, care de asemenea a avut o execuţie frumoasă în duelul cu Citadella.

Reclamă 4 / 0/3

Pe lângă faptul că golul său a fost ales cel mai frumos al etapei, Dennis Man a fost inclus în echipa ideală a rundei cu numrăul 34 din Serie B.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Lega B (@legab)

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1, nu a întârziat să apară. Man a marcat golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă.

„E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă”, a declarat Dennis Man, pentru Sky Italia.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” Vezi toate știrile
Citește și