Închide meniul
VIDEO

Faustino Asprilla, şef de galerie în meciul Parmei cu Brescia! Imagini memorabile din meciul în care Dennis Man a jucat 63 de minute

Dan Roșu Publicat: 8 mai 2023, 13:24

Reclamă
Faustino Asprilla, şef de galerie în meciul Parmei cu Brescia! Imagini memorabile din meciul în care Dennis Man a jucat 63 de minute

Faustino Asprilla, şef de galerie în meciul Parmei cu Brescia

Faustino Asprilla, înaintea meciului Parma - Brescia 2-0 / Profimedia Images

Faustino Asprilla a fost şef de galerie în meciul Parmei cu Brescia, încheiat cu victoria cruciaţilor, cu 2-0, după dubla lui Adrian Benedyczak. Dennis Man a jucat 63 de minute, iar Valentin Mihăilă a fost doar rezervă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător al Parmei a făcut show în tribună. Ajuns la 53 de ani, columbianul nu a stat pe gânduri: a luat portavocea şi a cântat şi şi a sărit alături de fanii Parmei.

Faustino Asprilla, şef de galerie în meciul Parmei cu Brescia

Asprilla le-a purtat noroc românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă. Parma s-a impus cu 2-0 şi e pe locul şase, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Cu două etape rămase de disputat, Parma e ca şi calificată în play-off-ul de promovare în Serie A.

Faustino Asprilla este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din istoria Parmei, echipă alături de care a câştigat trofee europene, precum Cupa UEFA (1995, 1999), Cupa Cupelor (1993) şi Supercupa Europei (1993).

Reclamă

În 1999, Parma a câştigat Cupa UEFA după o finală câştigată în faţa lui Olympique Marseille, cu 3-0. Interesant e că în poarta italienilor se afla Gigi Buffon, cel care a apărat şi împotriva Bresciei, la 45 de ani.

În acea vreme, Parma avea o echipă senzaţională, condusă magistral de Alberto Malesani. În finala cu Marseille, italienii au trimis pe teren un prim 11 care ar lupta cu şanse serioase la titlu, în această perioadă. Asprilla a fost doar rezervă în finala de la Moscova.

Echipa Parmei din finala cu Marseille: Buffon – Thuram, Sensini, Cannavaro – Fuser, Dino Baggio, Veron, Boghossian, Vanoli – Crespo, Chiesa

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma

Dennis Man i-a impresionat pe italieni, după ultimele meciuri la Parma. Alessio Manzoni, fost jucător al „cruciaţilor”, a avut doar cuvinte de laudă pentru internaţionalul român, care traversează o formă extrem de bună în ultimele etape.

De asemenea fostul fotbalist italian susţine că atât internaţionalul român, cât şi Benedyczak, un alt jucător de la Parma, reprezintă doi fotbalişti care pot face diferenţa în partidele trupei lui Fabio Pecchia.

„Man și Benedyczak au dovedit că au calități mari. În această fază a campionatului trebuie să fie hotărâți și determinanți. Ambii jucători demonstrează că prin jocurile lor reușesc să pună în dificultate celelalte echipe. Cred că sunt armele suplimentare ale Parmei în acest final de sezon”, a declarat Alessio Manzoni, pentru parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și