Închide meniul

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia LIVE SCORE vineri, de la 21:30. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2023, 10:09

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia LIVE SCORE vineri, de la 21:30. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Genoa - Bari şi Palermo - Brescia LIVE SCORE vineri, de la 21:30.

Imagini din duelul Palermo - Brescia / Profimedia Images

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia LIVE SCORE. Genoa – Bari şi Palermo – Brescia sunt meciurile transmise exclusiv în AntenaPLAY, în ultima etapă din sezonul regulat de Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima rundă dinaintea play-off-ului va aduce toate meciurile de vineri la aceeaşi oră, 21:30. Dacă Genoa a promovat deja, Bari are locul în play-off asigurat. La lucru îi vom putea însă vedea pe cei trei români, George Puşcaş, Radu Drăguşin şi Denis Drăguş.

Genoa – Bari şi Palermo – Brescia LIVE SCORE vineri, de la 21:30

Palermo, echipa lui Ionuţ Nedelcearu e pe ultimul loc care duce în play-off şi are nevoie ca de aer de victorie în duelul cu Brescia. Clubul din Sicilia are doar un punct avans în faţa unui grup format din trei urmăritoare, Pisa, Reggina şi Ascoli, care speră şi ele la play-off.

De partea cealaltă, Brescia e pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării şi are nevoie de puncte pentru a avea şanse de a juca returul barajului pe teren propriu.

Radu Drăguşin, dorit în Bundesliga

Florin Manea a spus că planul era ca Radu Drăguşin să rămână la Genoa încă un sezon, dar că interesul este foarte mare pentru fundaşul român.

Reclamă

„E privit foarte bine, e cel mai folosit jucător. A și înscris patru goluri, e foarte apreciat. Planul nostru era să joace la Genoa măcar încă un an, dar există foarte mare interes. Nu pot să zic sută la sută că asta se va întâmpla. În mare parte, asta se va întâmpla, dar nu se știe niciodată.

Se pot schimba lucrurile. Sunt foarte mulțumit și eu de cum a evoluat și de cum a crescut în joc. E foarte iubit. Am fost câteva zile cu el, e foarte iubit de toți oamenii. Am asistat la sărbătoarea din teren. Am fost impresionat de cât de mult îl iubesc oamenii aici.

E un interes din Germania pentru Radu, dar nu pot să spun ce club. Există interes, se discută să se facă o ofertă, dar deocamdată e la nivel de discuții. Eu am comunicat cam ce ar vrea Genoa. Dacă ei vor dori să înainteze o ofertă, atunci va deveni oficial. Dacă nu, pot să spună ‘E prea mult pentru noi’”, a declarat Florin Manea pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și