Închide meniul

George Puşcaş a spus tot după încă un gol marcat pentru Genoa! „Lucrez foarte bine cu Alberto Gilardino”. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2023, 10:54

George Puşcaş a spus tot după încă un gol marcat pentru Genoa! „Lucrez foarte bine cu Alberto Gilardino. Serie B e exclusiv în AntenaPLAY

George Puşcaş a spus tot după încă un gol marcat pentru Genoa

George Puşcaş, într- un meci în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

George Puşcaş a avut o primă reacţie după ce a marcat din nou pentru Genoa, în victoria 4-0 cu Cosenza, din Serie B, campionat transmis în exclusivitate în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul convocat de Edi Iordănescu pentru debutul în preliminariile pentru EURO 2024 a marcat 4 goluri pentru Genoa, oferind şi o pasă decisivă. Vârful cotat la 3 milioane de euro i-a mulţumit antrenorului său, Alberto Gilardino.

George Puşcaş a spus tot după încă un gol marcat pentru Genoa

„Sunt fericit că am marcat pentru că aceste meciuri devin dificile dacă nu le închizi. Dar am jucat un fotbal frumos și am făcut niște faze interesante.

Lucrez foarte bine cu Alberto Gilardino și cu Massimo Coda pentru că ambii știu ce mișcări trebuie să facă un atacant. Dar campionatul încă nu s-a terminat, mai sunt meciuri în care trebuie să evoluăm bine.

Depun multă energie pentru a mă mișca mult în față, vreau să îmi ajut colegii. În prima repriză a trebuit chiar să mă deplasez în flancuri. Trebuie să fiu gata pentru echipă și mereu pregătit să marchez, dar și să înțeleg toate momentele jocului”, a comentat Pușcaș, conform presei italiene.

Reclamă

Ce note au primit Radu Drăgușin și George Pușcaș, după Genoa – Cosenza 4-0

Italienii au anunțat ce note au primit Radu Drăgușin și George Pușcaș, după ce au marcat în Genoa – Cosenza 4-0. Cei doi internaționali români, incluși de Edi Iordănescu pe lista preliminară a naționalei României, au fost decisivi în meciul din etapa a 28-a din Serie B. Drăgușin și Pușcaș au înscris câte un gol și și-au ajutat echipa să obțină o victorie zdrobitoare în liga a doua din Italia.

În urma prestației excelente de luni seară, Radu Drăgușin a primit nota 7 din partea publicației italiene genoanews1893.it. Fundașul român se află la cel de-al 3-lea gol din acest sezon.

La rândul său, George Pușcaș a fost lăudat de italieni după golul marcat împotriva celor de la Cosenza. El a primit nota 6.5.

Reclamă 4 / 0/3

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din luna februarie. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează îm Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Sâmbătă, partidele Pisa – Palermo 1-1, și Reggina – Parma 0-1, au putut fi urmărite, în exclusivitate, în AntenaPLAY.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și