Închide meniul
VIDEO

George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 19:38

George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1! Meci nebun pentru atacantul român. Şut în transversală şi penalty scos!

George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari - Sampdoria 0-1

George Puşcaş a ratat din toate poziţiile / AS.ro

George Puşcaş a semnat două ratări uriaşe în meciul Bari – Sampdoria, scor 0-1, din etapa a 30-a din Serie B, care a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Atacantul român nu a reuşit să înscrie din poziţie ideală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Convocat de Edi Iordănescu pentru pentru „dubla” cu Irlanda de Nord şi Columbia, Puşcaş putea înscrie pentru a doua etapă la rând în liga secundă din Italia. A avut o ocazie rarisimă, dar execuţia lui a fost modestă.

George Puşcaş, ratări URIAŞE în Bari – Sampdoria 0-1

George Puşcaş a fost titular la Bari. În minutul 29, gazdele puteau deschide scorul împotriva trupei pregătite de Andrea Pirlo. Vicari a degajat mingea, care a fost deviată superb până la Puşcaş. Românul a intrat în careu, dar nu a reuşit să îl învingă pe Stankovic. Portarul Sampdoriei a intervenit superb şi a respins în corner.

Meciul s-a „aprins” în repriza a doua, când George Puşcaş s-a revanşat şi a scos un penalty. În minutul 69, internaţionalul român a şutat violent din interiorul careului, iar balonul a fost deviat cu mâna de Ghilardi.

Arbitrul a acordat penalty, dar Giuseppe Sibilli şi-a asumat răspunderea. A şutat slab şi nu a putut să înscrie de la 11 metri.

Reclamă

George Puşcaş a mai avut o şansă „de aur” de a deschide scorul. În minutul 84 a scăpat din nou singur cu poarta adversă, dar execuţia lui a lovit transversala.

Ocaziile s-au „răzbunat”. Imediat după cea de-a doua ratare a lui Puşcaş, trupa lui Andrea Pirlo a marcat. Kasami a finalizat o acţiune în care apărarea lui Bari a fost făcută K.O.

A fost golul care a dus-o pe Sampdoria până pe locul 7 în Serie B. Echipa lui George Puşcaş a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie şi este pe poziţia a 15-a.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş, convocat de Edi Iordănescu

FRF a anunţat lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia. Iată surprizele lui Edi Iordănescu.

România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI

Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI

Reclamă

Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și