Închide meniul

Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 23:40

Reclamă
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă

Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă

Gigi Buffon şi Dennis Man / Profimedia

Gigi Buffon a fost emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Fostul mare portar al Italiei a transmis un mesaj superb, după ce fosta sa echipă a revenit în elita fotbalului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a încheiat la egalitate deplasarea de pe terenul lui Bari, scor 1-1. Echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă avea nevoie de un singur punct pentru a obţine promovarea, după înfrângerea suferită de Venezia, la Catanzaro.

Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă

Legendarul Gigi Buffon şi-a început şi şi-a încheiat cariera fabuloasă la Parma. În ultimele sale sezoane, el a avut ocazia de a fi coechipier cu cei mai mulţi dintre jucătorii care au reuşit promovarea în acest sezon, printre care şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Campionul mondial din 2006 le-a transmis un mesaj superb tuturor celor de la Parma care au contribuit la această performanţă:

„În sfârşit, Serie A! Ce grozav este să văd bucuria în ochii oamenilor cu care am împărtăşit ultimii ani ai carierei. Dragi prieteni de la Parma, bucuraţi-vă de acest obiectiv după care aţi alergat şi sperat atâta timp şi pe care îl meritaţi după acest sezon mai mult ca niciodată.

Reclamă

Felicitări, băieţi, tuturor celor din staff-ul tehnic şi managerilor! Din toată inima, Hai Parma”, a scris Gianluigi Buffon, pe contul său de Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A!

Bari – Parma s-a terminat 1-1. Bonny a deschis scorul pentru „Cruciaţi”. Pentru gazde a marcat Di Cesare, în minutul 68 al partidei. Man a fost rezervă la Parma, el refăcându-se după o accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Mihăilă a fost integralist la Parma, în meciul cu Bari, ce a consfinţit promovarea matematică a „Cruciaţilor” în Serie A. La Bari, George Puşcaş nu a jucat. El nu este refăcut încă după ce a suferit o accidentare la mână şi a fost operat.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au avut un sezon foarte bun la Parma. Cei doi au şanse foarte mari să fie şi în lotul României pentru EURO 2024.

Dennis Man a marcat până acum, în acest sezon de Serie B, 11 goluri şi a dat 5 assist-uri în cele 30 de partide în care a jucat pentru Parma.

Valentin Mihăilă are 5 goluri şi 2 assist-uri în cele 29 de meciuri jucate pentru Parma în acest sezon de Serie B.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE VIDEOPAOK – Panathinaikos e ACUM în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:45 Chelsea va încasa un bonus de pe urma transferului lui Eden Hazard la Real Madrid din 2019! Motivul este uluitor 19:42 Simona Halep, prima reacţie după ce s-a retras de la Trophee Clarins! Mesaj scurt transmis de româncă, la ieşirea de pe teren 19:40 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi, 20:30, finala Cupei României. Echipele de start 19:14 „S-a întors ghinionul pentru ea!” Verdictul americanilor, după ce Simona Halep a fost forţată să se retragă de la Trophee Clarins 19:12 FotoA fost dat afară de Gigi Becali şi a ajuns campion în afara României! Ar putea să o întâlnească pe FCSB în Europa! 19:06 „Pe toți i-aș lua!” Un patron din Liga 1 vrea să aducă la echipă jucătorii dați afară de Adrian Mititelu, de la FCU Craiova Vezi toate știrile
Citește și