Închide meniul

Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan

Dan Roșu Publicat: 29 iunie 2023, 9:09

Reclamă
Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă rămâne la Parma! Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan

Valentin Mihăilă a marcat în Parma - Palermo 3-3

Valentin Mihăilă, la Parma / Profimedia

Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă rămâne la Parma, situație în care s-ar putea afla și Dennis Man. Cei doi vor lupta pentru promovarea în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe de altă parte, Pisa și-ar dori ca Olimpiu Moruțan să mai stea un sezon sub formă de împrumut, variantă pe care Galatasaray nu pare convinsă să o accepte.

Giovanni Becali a anunțat că Valentin Mihăilă rămâne la Parma

”Vara asta problema firmei este ca cei care sunt afară să vedem cum îi circulăm. S-ar putea unii să plece, alții să rămână. Din țară să plece e mai greu. La Moruțan mă refer, la Man, la Marius Marin, la Mihăilă, care cred că rămâne 99 la sută.

La Pisa a venit Kolarov director sportiv, mi-a zis că ar fi încântat ca Moruțan să rămână. El e împrumutat, se întoarce la Galasaray.

Ne-am bucurat enorm de organizarea U21, ne-am simțit băgați în seamă…pentru un viitor, pentru un fotbal mai bun. Hai să vedem ce se va întâmpla în tururile preliminare”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Reclamă

Oficialii de la Galatasaray i-au decis soarta lui Olimpiu Moruțan

Oficialii de la Galatasaray i-au decis soarta lui Olimpiu Moruțan. Mijlocașul român a fost împrumutat în sezonul trecut la Pisa, în Serie B, iar datorită evoluțiilor sale bune, gruparea din Istanbul a decis să îi mai ofere o șansă.

Totuși, nu același lucru se poate spune și despre Alexandru Cicâldău. Potrivit presei din Turcia, acesta ar urma să plece de la clubul „Cim-Bom”, alături de jucătorii Alpaslan, Ogulcan și Emre Kilinc.

Recent, tehnicianul a fost întrebat despre situația românilor de la Galata, iar acesta a oferit o declarație încurajatoare, atât pentru Moruțan, cât și pentru Cicâldău. Totuși, în cazul mijlocașului care a fost împrumutat la Al-Ittihad Kalba, lucrurile s-ar fi schimbat între timp.

Reclamă 4 / 0/3

„Moruțan şi Cicâldău vor fi la reunirea lotului. Vrem să-i vedem şi în meciurile amicale. Clubul a investit bani în aceşti doi fotbalişti. Trebuie sā ne recuperăm investiția. Le vom da şansa de a arăta ce pot în meciurile de verificare”, a spus Buruk, la podcastul Taktik Mania.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și