Închide meniul

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Dennis Man: „Toată situația va fi sub controlul meu”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2023, 15:27

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Dennis Man: „Toată situația va fi sub controlul meu

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Dennis Man. Parma a avut un mesaj clar către agentul fostului atacant de la FCSB, care va rămâne la echipa lui Pecchia şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă nu vor pleca de la Parma şi vor lupta pentru promovarea în Serie A, exclusiv în AntenaPLAY. Cruciaţii au pornit ca din tun noul sezon, cu 10 puncte acumulate după primele patru etape.

Giovanni Becali a anunţat viitorul lui Dennis Man

„Parma, după un gol marcat de Dennis Man cu călcâiul, am fost anunțat de către directorul general, de către noul director general, fostul director general al celor de la Club Brugge, a spus să nu mai caut.

Să nu mai vorbesc cu nicio echipă interesată de Dennis Man, pentru nu este transferabil. În acest moment și Dennis Man și Valentin Mihăilă rămân ambii cu câte doi ani de contract, au ocazia să demonstreze ce pot intra în Serie A.

Toată situația va fi sub controlul meu și al lor pentru viitor. Dacă Parma promovează, iar ei rămân cu câte un an de contract, vă dați seama că prețurile rămân la jucători”, a spus Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Parma a transferat un alt jucător român

Parma a transferat un alt jucător român! Este vorba de Lorenzo Biliboc, mijlocaş de bandă dreapta, în vârstă de 16 ani. El a fost adus împrumut de la Juventus.

Lorenzo Biliboc va evolua la Parma Primavera. Echipa deţinută de miliardarul american Kyle Krause l-a împrumutat de la Juventus U17 până în vara anului viitor.

„Parma nu mişcă doar pe piaţa transferurilor pentru prima echipă. Este activă şi echipele sale de tineret. Sosirea în tricoul galben-albastru a italo-românului Lorenzo Biliboc, născut în 2006, este oficială.

Reclamă 4 / 0/3

Vine împrumut de la Juventus şi va întări lotul de la Primavera al antrenorului Beggi. Este o extremă dreaptă care poate juca şi ca atacant central: un joker pentru atacul gialloblu”, au scris cei de la parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și