Închide meniul

Parma a transferat un alt jucător român! Noua speranţă a echipei românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 septembrie 2023, 16:09

Reclamă
Parma a transferat un alt jucător român! Noua speranţă a echipei românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă

Parma a transferat un alt jucător român!

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, într-un meci pentru Parma / Profimedia Images

Parma a transferat un alt jucător român! Este vorba de Lorenzo Biliboc, mijlocaş de bandă dreapta, în vârstă de 16 ani. El a fost adus împrumut de la Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorenzo Biliboc va evolua la Parma Primavera. Echipa deţinută de miliardarul american Kyle Krause l-a împrumutat de la Juventus U17 până în vara anului viitor.

Parma a transferat un alt jucător român!

Parma nu mişcă doar pe piaţa transferurilor pentru prima echipă. Este activă şi echipele sale de tineret. Sosirea în tricoul galben-albastru a italo-românului Lorenzo Biliboc, născut în 2006, este oficială.

Vine împrumut de la Juventus şi va întări lotul de la Primavera al antrenorului Beggi. Este o extremă dreaptă care poate juca şi ca atacant central: un joker pentru atacul gialloblu”, au scris cei de la parmalive.com.

Valentin Mihăilă, lăudat de antrenorul de la Parma după ce a revenit în primul 11! Ce notă a primit românul

Valentin Mihăilă a fost lăudat de antrenorul de la Parma, după ce a revenit în primul 11 al echipei. Fabio Pecchia a apreciat efortul depus de internaţionalul român, care a bifat primul meci ca titular după accidentarea teribilă suferită în luna iunie.

Reclamă

Partida dintre Parma şi Pisa, încheiat cu scorul de 2-1, a fost în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

„Mi-a plăcut spiritul echipei, ce a fost pe teren, pe bancă şi în vestiar. Am văzut o reacţie bună la scorul de 1-1, a fost dorinţa de a reveni, şi acest spirit a fost răsplătit cu victoria pe final.

Mihăilă a revenit după mult timp. Mi-a plăcut mult de el. Este un climat de egalitate la echipă. Cei care sunt în cele mai bune condiţii, vor juca, şi cei care nu sunt, trebuie să fie pregătiţi la fiecare meci, chiar şi cei care nu au mai jucat de mult timp”, a declarat Fabio Pecchia, conform parmalive.com.

Reclamă 4 / 0/3

Graţie prestaţiei din duelul cu Pisa, Valentin Mihăilă a primit nota 5,5, din partea jurnaliştilor italieni de la tuttomercatoweb.com. Aceştia au notat faptul că internaţionalul român a depus mult efort, însă s-a simţit faptul că nu a mai jucat de mult ca titular.

„Mihăilă a depus mult efort, dar corpul lui pare detaşat de această Parma”, au notat jurnaliştii din Peninsulă.

Valentin Mihăilă, aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma

Valentin Mihăilă, a fost aproape de un gol de senzaţie în Pisa – Parma! În minutul 22, românul a primit o minge în careu şi a reluat superb, cu călcâiul. Mihăilă a trimis pe spaţiul porţii, dar portarul Nicolas a reuşit să respingă balonul. Pisa – Parma 1-2 şi Reggiana – Palermo 1-3 au fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Mihăilă s-a demarcat foarte bine, la limita offside-ului şi a reluat superb, dar reflexul lui Nicolas a împiedicat unul din cele mai frumoase goluri din acest sezon de Serie B.

Valentin Mihăilă a fost titularizat de către antrenorul Fabio Pecchia. Dennis Man, accidentat, nu evoluează în Pisa – Parma.

„Cruciaţii” au avut un start perfect de partidă. În minutul 14 Bonny a marcat, după o acţiune superbă a lui Sohm, care a driblat trei adversari. Sohm i-a pasat, după driblingurile superbe, decisiv lui Bonny, care a reluat perfect şi a deschis scorul.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și