Închide meniul
EXCLUSIV

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan: „Discutăm cu multe echipe. Depindem de Galatasaray”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 august 2023, 14:42 / Actualizat: 8 august 2023, 20:05

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan: „Discutăm cu multe echipe. Depindem de Galatasaray

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan

Olimpiu Moruţan, în tricoul lui Galatasaray / Profimedia

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan. Mijlocaşul de 24 de ani a revenit în această vară la Galatasaray, dar viitorul său se află în continuare sub semnul întrebării. Împrumutat sezonul trecut la Pisa, el poate reveni în Serie B, de data aceasta la Bari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Moruţan, Giovanni Becali, a declarat că discută cu mai multe echipe pentru mijlocaşul român, atât din Turcia, cât şi din Italia. Noul sezon din Serie B, care începe pe 19 august, va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Giovanni Becali, despre oferta lui Bari pentru Olimpiu Moruţan: „Discutăm cu multe echipe. Depindem de Galatasaray”

Întrebat despre oferta celor de la Bari, Becali a declarat că mai multe echipe sunt interesate de Moruţan. Impresarul român a exclus o revenire în România şi nu scoate din calcul posibilitatea ca acesta să rămână, în cele din urmă, la Galatasaray:

„Discutăm cu multe echipe. Vom vedea. Depindem de Galatasaray. Galatasaray joacă azi, mâine se vor întoarce şi ne vor comunica.

(n.r. există şi posibilitatea să rămână la Galatasaray?) Da, da.

Reclamă

Sunt mai multe echipe (n.r. din Italia) care îl vor. Trei-patru echipe. Şi în Turcia sunt încă trei-patru. Depinde de ce vrea Galatasaray.

(n.r. varianta de a reveni în România) Exclus”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Olimpiu Moruţan a evoluat sezonul trecut la Pisa

Ajuns la Galatasaray în vara anului 2021, atunci când FCSB a primit 4,2 milioane de euro, Olimpiu Moruţan a fost împrumutat de turci la Pisa, în Serie B, vara trecută. Revenit la Galata în această vară, Moruţan s-a pregătit şi a evoluat în meciurile amicale ale turcilor în această vară, dar şi în preliminariile Ligii Campionilor. Cu toate acestea, viitorul său la clubul turc rămâne incert.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul cotat la 4,5 milioane de euro pe transfermarkt.com a evoluat în 36 de partide sezonul trecut la Pisa, acolo unde a marcat 6 goluri şi a oferit 8 pase de gol, fiind unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Tot la Bari poate ajunge şi Malcom Edjouma, fotbalistul celor de la FCSB. Presa din Italia anunţa în urmă cu câteva zile că oficialii echipei din Serie B insistă pentru transferul francezului. Până în acest moment, mutarea nu a avut loc, chiar dacă Gigi Becali a confirmat oferta primită de la Bari pentru Malcom Edjouma.

Galatasaray joacă în această seară în Slovenia, partida tur cu Olimpia Ljubljana din preliminariile Ligii Campionilor. În cazul în care turcii vor trece de Ljubljana, Galatasaray va juca pentru un loc în grupele Ligii cu câştigătoarea dintre Klaksvik şi Molde.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și