Închide meniul

„Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul

Alex Ioniță Publicat: 6 mai 2024, 18:58

Reclamă
Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul

Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a făcut un anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A. Românul nu s-a ferit de cuvinte și și-a exprimat, în mod public, dorința.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma este campioana acestui sezon de Serie B, care s-a văzut LIVE în AntenaPLAY. Echipa lui Man și Mihăilă a făcut spectacol și și-a asigurat promovarea în Serie A.

Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A

Mihăilă a dezvăluit că își dorește să joace și în sezonul viitor la Parma, având în vedere faptul că echipa antrenată de Fabio Pecchia a promovat în Serie A.

„Toți băieții au jucat bine în acest sezon. Încă de la început mi-am dorit să joc în Serie A cu această echipă. În startul stagiunii nu am jucat mult, însă m-am antrenat din greu, am avut mentalitate corectă și am fost răsplătit.

Viitorul? Mă văd aici. Consider că Parma este echipa de care am nevoie și la care pot da mai mult. Fanii sunt alături de noi la toate meciurile, cei din club și din staff sunt minunați, am niște colegi foarte buni. Îmi doresc să rămân la Parma”, a spus Valentin Mihăilă, citat de parmalive.com.

Reclamă

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma!

Iată ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Elevii lui Fabio Pecchia au avut din nou o prestație bună în tricoul echipei deja promovate în Serie A.

Partida dintre Parma și Cremonese a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Valentin Mihăilă a marcat din pasa lui Man în cadrul acestui duel.

După meci, specialiștii de la sofascore.ro au publicat notele primte de jucătorii celor două echipe. Valentin Mihăilă a primit nota 7, datorită faptului că a restabilit egalitatea în meciul încheiat cu scorul de 1-1. De cealaltă parte, Dennis Man a fost notat cu 7,8.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, și jurnaliștii de la ParmaLive au fost impresionați de prestația românilor. Despre Mihăilă, aceștia au notat următoarele cuvinte:

„Jocul său a început cu un gol anulat după ce a rămas față în față cu portarul advers. Nu a fost descurajat, a alergat mult și s-a sacrificat pentru echipă. În final, efortul său a fost răsplătit, mai întâi cu execuția care a dus la restabilirea egalității și, câteva minute mai târziu, a fost din nou decisiv contribuind la eliminarea unui adversar”, au scris italienii.

De asemenea, aceștia au vorbit și despre Dennis Man și l-au lăudat pentru faza la care i-a pasat decisiv lui Valentin Mihăilă.

”Din nou, așa cum s-a întâmplat des în acest sezon, Man a rezolvat meciul cu sclipirile sale. A început să dribleze, trece de doi adversari și pasează pentru Mihăilă, apoi merge să sărbătorească alături de compatriotul său în fața Peluzei”, au mai notat jurnaliștii.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și