Închide meniul

Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A! Palermo – Spal, transmis exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, 17:15

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 mai 2023, 18:23

Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A! Palermo – Spal, transmis exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, 17:15

Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A

Foto: Profimedia

Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A! Palermo – Spal va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 17:15.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate meciurile importante ale românilor care evoluează în Serie B pot fi urmărite LIVE VIDEO pe AS.ro și în transmisiune direct, exclusiv în AntenaPLAY.

Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A! Palermo – Spal, transmis exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, 17:15

Palermo, echipa lui Ionuț Nedelcearu, e la un singur punct de locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Serie A. Echipa din Sicilia vine însă după cinci meciuri fără victorie, în care a adunat doar trei puncte. Astfel, misiunea de accedere în play-off, a devenit una mai complicată decât s-ar fi crezut inițial.

Totuși, cu o victorie în meciul cu SPAL, Ionuț Nedelcearu și colegii săi pot face un pas important pentru intrarea în Top 8, ținând cont că nu mai sunt decât 3 etape rămase până la finalul sezonului.

De cealaltă parte, SPAL e pe penultimul loc în Serie B și speră să prindă măcar play-off-ul de salvare de la retrogradare, de care o despart trei puncte, cu trei meciuri rămase de disputat.

Reclamă

Parma a fost depunctată în Serie B! Eroare uriaşă făcută de conducătorii clubului

Parma a fost depunctată în Serie B! Totul s-a întâmplat ca urmare a unei greşeli uluitoare comise de conducătorii clubului. Aceştia ar fi plătit târziu impozitul pe luna februarie, şi ca urmarea trupei lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man i se va scădea un punct în clasament.

Parma luptă pentur o poziţie care să-i asigure prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A. Trupa lui Fabio Pecchia se află pe locul 5, departe de locurile direct promovabile pe prima scenă a fotbalului italian.

Parma a primit o veste proastă, înaintea duelului cu Brescia. Federaţia Italiană de Fotbal a decis ca echipa să fie depunctată cu un punct, după ce oficialii echipei ar fi întârziat cu plata impozitului pe luna februarie.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul american al echipei din Serie B, Kyle Krause, precum şi directorul sportiv al echipei, Oliver Krause, au fost amendaţi.

„În urma acordului de recunoaștere a vinovăției (în temeiul art. 126 CGS), Parma a fost penalizată cu un punct, iar sancțiunea urmează să fie executată în actualul sezon fotbalistic din campionatul Serie B, pentru neplata impozitului pe venit aferent luna februarie, până la data limită de 16 martie.

Totodată, au fost date amenzi în valoare de 4.000 de euro președintelui Kyle Joseph Krause și directorului executiv Oliver Anthony Krause”, a notat jurnaliştii italieni de la parmalive.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Ionuț Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A
  • Palermo – Spal, transmis exclusiv în AntenaPLAY, sâmbătă, 17:15

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și