Închide meniul

Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 martie 2024, 13:25

Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor

Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari

George Puşcaş, în tricoul României - Profimedia Images

Italienii au criticat dur jocul lui George Puşcaş la Bari şi au menţionat şi lipsa atacantului român din primul 11 al lui Iordănescu, pentru amicalul cu Columbia (2-3). Totuşi, vârful a fost integralist în partida cu Irlanda de Nord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul ajuns la 27 de ani e cotat la 2 milioane de euro şi a marcat doar două goluri în cele 10 meciuri disputate în Serie B, competiţie ce e exclusiv în AntePLAY. Bari e la două puncte de locurile de baraj şi italienii speră în revenirea rapidă a acestuia.

Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari

„Pușcaș nu a prins nici măcar un minut contra Columbiei (n.r – la naționala României), după ce împotriva Irlandei de Nord a fost titular. Acum va reveni la Bari și probabil va fi titular în meciul cu Modena, mai ales că Nasti este suspendat.

Fanii lui Bari îl așteaptă pe adevăratul Pușcaș, însă până acum a fost dezamăgitor și departe de așteptări”, a scris Tutto Bari.

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei. Fostul antrenor de la Gaziantep, care l-a relansat pe Drăguș, a vorbit despre situația din ofensiva selecționatei pregătite de Edi Iordănescu.

Reclamă

Chiar dacă a înscris 3 goluri în amicalele din luna martie, România a arătat că are, în continuare, probleme în compartimentul ofensiv. Acum, Marius Șumudică i-a oferit un sfat lui Edi Iordănescu și a spus care jucător este mai bun pentru postul de atacant, dintre Pușcaș și Drăguș.

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Reclamă 4 / 0/3

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și