Închide meniul

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma. Ce ar urma să se întâmple în această iarnă cu francezul împrumutat de FCSB la Bari

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2023, 11:21

Reclamă
Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma. Ce ar urma să se întâmple în această iarnă cu francezul împrumutat de FCSB la Bari

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma

Maclom Edjouma, în tricoul lui Bari / Profimediaimages

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma, mijlocaşul de 27 de ani care a fost împrumutat de FCSB la Bari. Francezul care a fost jucător de bază, sezonul trecut, la vicecampioana Ligii 1, a ajuns rezervă în Serie B. În condiţiile date, are zilele numărate în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edjouma are trecută în contract o clauză prin care poate fi transferat definitiv, în vara anului viitor. Totuşi, şansele de a rămâne la Bari sunt infime. Potrivit jurnaliştilor italieni, este tot mai aproape de a reveni la FCSB încă din această iarnă.

Italienii s-au convins cu Malcom Edjouma

Edjouma a ajuns în Italia în luna august, dar a fost o singură dată titular. A adunat, în total, 106 minute jucate în Serie B, campionat care poate fi urmărit LIVE în AntenaPLAY.

Presa din Italia anunţă că Pasquale Marino are nevoie de întăriri pentru a putea spera la îndeplinirea obiectivului.

Sentimentul este că e puțin probabil să existe o schimbare reală de viteză înainte de fereastra de transferuri din ianuarie. Atunci va fi necesar să i se ofere antrenorului Pasquale Marino jucători capabili să-i înţeleagă pe deplin conceptele de fotbal agresiv și proactiv.

Reclamă

Procesul de creștere este încetinit și de lipsa de utilitate și de adaptarea dificilă a jucătorilor care ar fi trebuit să audcă o valoare adăugată, ca în şi în cazul lui Aramu și a francezului Edjouma„, au transmis jurnaliştii italieni de la Repubblica, citaţi de tuttobari.com.

„Trebuie să se trezească!” Avertisment teribil pentru Malcom Edjouma

Edjouma a primit şi un avertisment de la conducătorii clubului. Directorul sportiv al celor de la Bari, Ciro Polito, a vorbit despre situația lui Malcom Edjouma, care nu a reușit să se impună la noua sa echipă. Acesta este de părere că mijlocașul împrumutat de la FCSB trebuie să „se trezească”, iar abia apoi va putea fi titular în lotul formației „biancorossi”. În cazul în care cei de la Bari nu vor activa clauza de transfer definitiv, Edjouma se va întoarce la FCSB.

Edjouma? Dacă nu joacă bine vor mai fi şi alţii (n.r. – la rând). Nu întotdeauna te adaptezi uşor. A marcat 10 goluri FCSB, ca mijlocaş.

Reclamă 4 / 0/3

În primele meciuri nu s-a descurcat rău, dar la meciul cu Catanzaro chiar m-a îngrijorat. Trebuie să se trezească!”, a spus Ciro Polito, în cadrul unei conferințe de presă, citat de tuttomercatoweb.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și