Închide meniul

„Trebuie să se trezească!” Avertisment teribil pentru Malcom Edjouma! Cum poate reveni mijlocaşul la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 16:21 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 18:49

Reclamă
„Trebuie să se trezească! Avertisment teribil pentru Malcom Edjouma! Cum poate reveni mijlocaşul la FCSB

Avertisment pentru Malcom Edjouma

Malcom Edjouma a adunat 61 de goluri și 14 pase decisive în perioada FCSB / Profimediaimages

Avertisment pentru Malcom Edjouma, după ce mijlocașul împrumutat de la FCSB nu a reușit să se impună la Bari, noua sa echipă. Acum, directorul sportiv al formației din peninsulă a vorbit despre situația fotbalistului care a fost adus ca o mare vedetă la echipa italiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, echipa lui Malcom Edjouma are parte de un început slab de sezon și se află pe poziția a 12-a în eșalonul secund italian. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY!

Avertisment pentru Malcom Edjouma! Ciro Polito, nemulțumit de jocul mijlocașului

Directorul sportiv al celor de la Bari, Ciro Polito, a vorbit despre situația lui Malcom Edjouma, care nu a reușit să se impună la noua sa echipă. Acesta este de părere că mijlocașul împrumutat de la FCSB trebuie să „se trezească”, iar abia apoi va putea fi titular în lotul formației „biancorossi”. În cazul în care cei de la Bari nu vor activa clauza de transfer definitiv, Edjouma se va întoarce la FCSB.

„Edjouma? Dacă nu joacă bine vor mai fi şi alţii (n.r. – la rând). Nu întotdeauna te adaptezi uşor. A marcat 10 goluri FCSB, ca mijlocaş.

În primele meciuri nu s-a descurcat rău, dar la meciul cu Catanzaro chiar m-a îngrijorat. Trebuie să se trezească!”, a spus Ciro Polito, în cadrul unei conferințe de presă, citat de tuttomercatoweb.com.

Reclamă

De când a fost împrumutat la Bari, Edjouma a fost titular doar în partida cu cei de la Catanzaro, pe care directorul sportiv a amintit-o anterior. Totuși, evoluția sa nu a fost bună și a fost schimbat la pauză.

În total a adunat doar 105 minute în tricoul echipei din Serie B, în care nu a reușit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă. În momentul de față este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Potrivit înțelegerii dintre FCSB și Bari, Malcom Edjouma poate fi transferat definitiv de către italieni, în vara anului viitor. Totuși, dacă mijlocașul nu va arăta o formă bună în tricoul echipei din Serie B, este greu de crezut că oficialii clubului vor decide să îl păstreze pe jucătorul vicecampioanei din România.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man, în topul celor mai buni atacanţi din Serie B

Prestaţiile lui Dennis Man din acest sezon de Serie B au fost remarcate şi de jurnaliştii italieni. Aceştia l-au inclus pe român şi în topul celor mai buni atacanţi din această stagiune.

În alcătuirea topului, italienii au ţinut cont de notele primite de jucători în partidele de Serie B. Astfel, Dennis Man s-a clasat pe locul secund, după Massimo Coda, jucătorul celor de la Cremonese.

Man a avut media de 6,70, în timp ce Coda a avut 6,75. Pe locul trei se clasează Gennaro Borrelli, de la Brescia, pe patru Estanis Pedrola, de la Sampdoria, şi pe cinci, Raphael Odogwu, de la Sudtirol, conform pianetaserieb.it.

Cum arată topul celor mai buni atacanţi din Serie B:

  • Massimo Coda (Cremonese) 6,75
  • Dennis Man (Parma) 6,70
  • Gennaro Borrelli (Brescia) 6,60
  • Estanis Pedrola (Sampdoria) 6,56
  • Raphael Odogwu (Südtirol) 6.50
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și