Închide meniul

Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa! Trupa din Serie B i-a stabilit preţul românului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2023, 22:49

Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa! Trupa din Serie B i-a stabilit preţul românului

Florin Manea a recunoscut care este echipa cu care Radu Drăguşin este în negocieri avansate. Ce se întâmpă cu internaţionalul român

Radu Drăguşin, la Genoa / Profimedia

S-a aflat pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa. Trupa din Serie B i-a stabilit preţul internaţionalului român, care a fost titular în premieră şi la echipa naţională, în meciurile din preliminariile EURO 2024. Presa din Peninsulă a anunţat care sunt planurile oficialilor italieni cu fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va fi jucătorul celor de la Genoa la finalul sezonului, atunci când echipa de Serie B îi va achita lui Juventus suma de 5,5 milioane de euro, în schimbul transferului definitiv al românului.

Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa! Trupa din Serie B i-a stabilit preţul românului

Radu Drăguşin se pare că le va aduce un profit considerabil celor de la Genoa. Conform presei din Italia, oficialii trupei din Serie B cer cel puţin 10 milioane de euro în schimbul internaţionalului român, în cazul în care vor apărea oferte pentru el. De asemenea, suma ar putea creşte în cazul în care echipa ar promova în Serie A, în acest moment fiind pe locul 2 în eşalonul secund din Italia.

Radu Drăguşin este cotat la 5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, sumă care a crescut considerabil de la startul sezonului, ţinând cont de evoluţiile solide ale românului. În decembrie 2022, fundaşul central valora 3,5 milioane de euro, şi în doar câteva luni, cota sa de piaţă a explodat.

Sursa citată mai sus susţine că cei de la Juventus regretă faptul că l-au lăsat pe Radu Drăguşin să plece atât de uşor. „Bătrâna Doamnă” a fost criticată în ultimii ani de către fani, pentru transferurile ratate pe care le-a oficializat.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale lui Radu Drăguşin, de la Genoa, din Serie B, pot fi urmărite în exclusivitate în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul lui Florin Manea

Liverpool îl urmărește pe Radu Drăgușin! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului, Florin Manea, care susține că a fost contactat de un scouter din partea clubului de pe Anfield, scouter care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român.

Impresarul dă asigurări că fundașul român nu va mai petrece mult timp în Italia, deoarece formații din Premier League sunt dispuse să plătească sume consistente în schimbul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

„Radu Drăgușin e foarte curtat. A jucat cele mai multe meciuri, e cel mai folosit jucător. A început să și marcheze. A existat o ofertă de 25 de milioane de euro, din Italia. Și a fost refuzată. Ideal ar fi să mai joace un an în Seria A și să plece în Anglia. I se potrivește campionatul.

Nu e greu să ajungă la Liverpool. Există interes. Am vorbit cu cineva de acolo. Am vorbit cu scouter. E pe lista lor. Că va fi acum, că va fi peste un an… Mult în Italia nu va sta. Există interes de la o echipe cu bani din Anglia.

Poate zice «Luați 40 de milioane de euro și îl luăm acum». Riscul e să-l lași să joace un an în Serie A și după aceea să se ceară 60 de milioane de euro”, a declarat Florin Manea, pentru gsp.ro.

În acest sezon, Radu Drăgușin a bifat 33 de partide pentru Genoa, în care a reușit să marcheze 3 goluri.

Recomandări
  • Pe ce sumă ar urma să fie transferat Radu Drăguşin de la Genoa
  • Fundaşul român are evoluţii solide la trupa de Serie B

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
Vezi toate știrile
Citește și