Închide meniul

Malcom Edjouma, transferul perfect pentru Bari. Italienii au fost sfătuiți: „E un jucător cu mari perspective, este un lider”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 9:25

Reclamă
Malcom Edjouma, transferul perfect pentru Bari. Italienii au fost sfătuiți: E un jucător cu mari perspective, este un lider”

Malcom Edjouma, transferul perfect pentru Bari

Malcom Edjouma, într-un meci cu Universitatea Craiova / Profimediaimages

Malcom Edjouma, transferul perfect pentru Bari. Un fost fotbalist de la FCSB i-a sfătuit pe italieni și consideră că mijlocașul ar reprezenta transferul perfect pentru formația din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul „roș-albaștrilor” a confirmat interesul formației italiene pentru Edjouma și a menționat că dorește 1 milion de euro în schimbul fotbalistului. Astfel, dacă oficialii lui Bari se vor înțelege cu cei de la FCSB, jucătorul vicecampioanei va evolua în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Malcom Edjouma, transferul perfect pentru Bari. Ionuț Rada l-a lăudat pe fotbalist și le-a oferit un sfat italienilor.

Ionuț Rada, fost jucător la FCSB, dar și la CFR Cluj sau Rapid, a vorbit despre posibilul transfer al lui Malcom Edjouma la Bari. Fostul fundaș a fost legitimat la clubul din peninsulă în perioada ianuarie 2015 – august 2016.

Acesta a declarat că urmărește în continuare partidele fostului său club și este de părere că Malcom Edjouma s-ar integra perfect la echipa din Serie B. De asemenea, acesta consideră transferul mijlocașului ca fiind unul perfect.

„Edjouma este un jucător cu mari perspective, fără îndoială. La Steaua (n.r – FCSB) este un un lider, în ciuda faptului că a fost adus Djokovic, care este considerat drept un mic star al echipei. Totuși, Edjouma rămâne un jucător important. Vă spun că despre negocierile cu Bari s-a discutat aici timp de două zile.

Reclamă

E un jucător impresionant din punct de vedere fizic și poate ocupa orice poziție de la mijloc. Îi place să avanseze și să participe la faza ofensivă, însă nu pare obișnuit să acopere zona din fața fundașilor. Am urmărit meciurile lui Bari din sezonul trecut, iar Edjouma mi se pare perfect pentru a-l înlocui pe Folorunsho (n.r – mijlocaș care a fost împrumutat de Napoli la Bari în sezonul trecut).

În comparație cu el, nu are aceeași progresie, însă este mult mai bun din punct de vedere tehnic: preluări bune, șut bun și viziune. În ultimul sezon a marcat 11 goluri de pe postul de mijlocaș, folosindu-se de lovituri de cap, șuturi de la distanță sau execuții acrobatice, care l-au ajutat să reușească niște goluri spectaculoase”, și-a început discursul fostul fotbalist.

Ionuț Rada: „A demonstrat deja că se poate adapta”

„Edjouma a demonstrat deja că se poate adapta când a mers de la Botoșani, un club nu prea mare, la un colos precum Steaua (n.r – FCSB). Ba chiar și-a îmbunătățit prestațiile aici. Vorbim despre un club unde presiunea de la fani și de la presă este la cote maxime, deci cu siguranță este obișnuit cu acest lucru. Bari e un club care te face să te simți fotbalist”, a mai spus Ionuț Rada, pentru lagazzettadelmezzogiorno.it.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma a sosit la FCSB în luna februarie a anului trecut, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Fotbalistul marocan s-a impus rapid la echipa patronată de Gigi Becali și a reușit să joace în 58 de partide. De asemenea, în tricoul vicecampioanei, fotbalistul cotat la 1,5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, a reușit să înscrie 14 goluri și să ofere 4 pase decisive.

În cariera sa, Edjouma a mai jucat pentru: SC Balma, Chateauroux, ASM Belfort, Concarneau, FC Lorient, Red Star FC, FC Chambly Oise, Viitorul, KSV Roselare și FC Botoșani. Înainte de debutul la seniori, jucătorul vicecampioanei a trecut prin academiile celor de la PSG și Toulouse.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și