Închide meniul

Presa din Germania, verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Jurnaliștii au analizat situația românului

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 11:25

Reclamă
Presa din Germania, verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund. Jurnaliștii au analizat situația românului

Presa din Germania, verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Dennis Man / Profimedia

Presa din Germania a dat un verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund! Jurnaliștii au analizat situația românului care face spectacol la Parma!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la FCSB are parte de un sezon de vis sub comanda lui Fabio Pecchia. Meciurile lui Dennis Man de la Parma se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Presa din Germania, verdict despre transferul lui Dennis Man la Borussia Dortmund

Germanii sunt de părere că Borussia Dortmund nu ar face o afacere bună cu Dennis Man, având în vedere faptul că suma de transfer s-ar putea ridica la 18 milioane de euro.

Totuși, aceștia au ținut să menționeze faptul că românul ar fi tentat să meargă în Bundesliga pe un salariu pe care Borussia Dortmund îl consideră a fi mic, chiar dacă este vorba de 1,8 milioane de euro pe sezon.

„În condițiile în care Donyell Malen este dorit în Premier League, iar transferul definitiv al lui Jadon Sancho de la Manchester United este incert, Borussia Dortmund ia în calcul alternativa Dennis Man.

Reclamă

Parma nu e pregătită deocamdată să-i mărească salariul lui Man, până la 1,8 milioane de euro pe an, ca să-l convingă să semneze prelungirea contractului scadent în 2025.

Acest salariu ar fi printre cele mai mici la Dortmund, însă cu suma de transfer, între 15 și 18 milioane de euro, nu ar face o afacere prea bună. Totuși, valoarea de piață a lui Man poate crește după EURO 2024″, a notat BVB WLD.

Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man

Potrivit presei din Italia, Borussia Dortmund insistă pentru transferul lui Dennis Man! Românul are un sezon de vis la Parma, iar formația din Bundesliga e pe urmele acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Este deja cunoscut faptul că oficialii germani au fost dați pe spate de evoluțiile lui Dennis Man de la Parma, care se văd exclusiv în AntenaPLAY! Aceștia pregătesc totuși o ofertă colosală pentru fostul jucător de la FCSB.

Potrivit informațiilor oferite de tuttomercatoweb.com, oficialii de la Borussia Dortmund pregătesc o ofertă între 15 și 18 milioane de euro pentru starul lui Fabio Pecchia.

”Borussia Dortmund presează pentru Man de la Parma: evaluare între 15 și 18 milioane de euro”, a titrat sursa menționată mai sus.

Tot italienii anunță că Parma ar putea fi tentată să îi prelungească contractul românului, însă pretențiile sale salariale sunt pe măsură. Fostul jucător de la FCSB vrea un salariu de 1,8 milioane de euro pe sezon.

„Jucătorul are un contract cu Parma valabil până la 30 iunie 2025: părțile discută de luni de zile despre reînnoirea contractului său, dar în acest moment fumul alb nu este atât de aproape.

Cererea sa este de 1,8 milioane de euro net pe sezon, o creștere salarială semnificativă.

Nu este exclus ca președintele Krause să accepte în cele din urmă, dar la BVB nu este ușor să spui nu și, tocmai de aceea, dacă clubul german forțează mâna pentru a-l cumpăra, va fi dificil să fie păstat în Italia: evaluarea sa este între 15 și 18 milioane de euro”, notează sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și