Închide meniul

Meci de coșmar pentru George Pușcaș. A primit cea mai mică notă și a fost taxat imediat: „Nu a fost o zi pe care să o țină minte”

Alex Ioniță Publicat: 17 februarie 2024, 20:53

Reclamă
Meci de coșmar pentru George Pușcaș. A primit cea mai mică notă și a fost taxat imediat: Nu a fost o zi pe care să o țină minte”

Meci de coșmar pentru George Pușcaș

George Puşcaş / Profimedia

Meci de coșmar pentru George Pușcaș. Atacantul echipei naționale a făcut un meci slab în tricoul celor de la Bari și a fost taxat imediat de presa din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bari s-a duelat cu FeralpiSalo în etapa cu numărul 25 a sezonului de Serie B. Echipa românului, la care joacă și Malcom Edjouma, s-a impus cu scorul de 1-0. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Meci de coșmar pentru George Pușcaș

În cadrul acestei partide, atacantul echipei naționale a avut o prestație slabă, care a atras imediat reacția jurnaliștilor din Italia. Publicația Tuttomercato i-au dat lui George Pușcaș nota 5, cea mai mică din echipa celor de la Bari.

„Nu a fost o zi pe care să o țină minte. Ceppitelli a fost un adversar dur, care l-a urmărit peste tot și nu i-a lăsat spațiu. Destul de nervors pe parcursul meciului”, au notat jurnaliștii publicației menționate anterior.

George Pușcaș este împrumutat la Bari, de la Genoa, până la finalul acestui sezon. A ajuns în luna ianuarie în Serie B, iar de atunci a reușit să marcheze un singur gol pentru echipa la care joacă și Malcom Edjouma.

Reclamă

Antrenorul celor de la Bari, Giuseppe Iachini, spunea că George Pușcaș ar trebui să își îmbunătățească jocul, dacă dorește să fie titular în această echipă.

„Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească”, a spus tehnicianul, citat de sursa menționată anterior.

George Puşcaş, primul său gol pentru Bari

George Puşcaş a „spart gheaţa” şi a marcat primul său gol pentru Bari! Atacantul echipei naționale nu a mai înscris din luna martie a anului trecut la nivel de echipe de club.

Reclamă 4 / 0/3

Românul a înscris în duelul dintre Bari și Lecco, care contează pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd live în AntenaPLAY.

Pentru această partidă, antrenorul Giuseppe Ianchini a contat pe Malcom Edjouma și pe George Pușcaș încă din primul minut.

Echipa celor doi a trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. Mai exact, în minutul 26, gazdele au deschis scorul prin Benali.

În repriza secundă, primul gol al celor de la Bari a fost marcat chiar de George Pușcaș! Atacantul echipei naționale a reușit să înscrie, după ce a primit o pasă din partea lui Maita.

După reușită, românul a mai rămas 9 minute pe teren. A fost schimbat în minutul 62, cu Nasti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și