Închide meniul

George Puşcaş, primul său gol pentru Bari! Nu mai marcase de aproape un an pentru echipa de club

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 19:00

Reclamă
George Puşcaş, primul său gol pentru Bari! Nu mai marcase de aproape un an pentru echipa de club

Catanzaro - Bari LIVE VIDEO, ora 21:30, în AntenaPLAY

George Pușcaș / Profimedia

George Puşcaş a „spart gheaţa” şi a marcat primul său gol pentru Bari! Atacantul echipei naționale nu a mai înscris din luna martie a anului trecut la nivel de echipe de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a înscris în duelul dintre Bari și Lecco, care contează pentru etapa cu numărul 24 a sezonului de Serie B. Cele mai tari meciuri din eșalonul secund al fotbalului italian se văd live în AntenaPLAY.

George Puşcaş, primul său gol pentru Bari

Pentru această partidă, antrenorul Giuseppe Ianchini a contat pe Malcom Edjouma și pe George Pușcaș încă din primul minut.

Echipa celor doi a trecut la conducerea partidei încă din prima repriză. Mai exact, în minutul 26, gazdele au deschis scorul prin Benali.

În repriza secundă, primul gol al celor de la Bari a fost marcat chiar de George Pușcaș! Atacantul echipei naționale a reușit să înscrie, după ce a primit o pasă din partea lui Maita.

Reclamă

După reușită, românul a mai rămas 9 minute pe teren. A fost schimbat în minutul 62, cu Nasti.

Tot gazdele aveau să marcheze și în minutul 69, prin Sibilli, care a înscris din pasa lui Dorval.

Reclamă 4 / 0/3

George Puşcaş şi-a setat obiectivele, după transferul la Bari! Ce a spus despre naţională

George Puşcaş a fost împrumutat de Genoa la Bari, în această perioadă de mercato, până la finalul sezonului. Atacantul luptă pentru a prinde cât mai multe minute, pentru ca în vară să fie în lotul României pentru EURO 2024. Meciurile din campionatul în care evoluează Puşcaş, Serie B, se văd live, în AntenaPLAY.

George Puşcaş a declarat că visează să promoveze în Serie A, alături de noua sa echipă. Atacantul şi-a adus aminte şi de prima sa experienţă la Bari, din 2016, atunci când era împrumutat de Inter pentru un sezon.

De asemenea, vârful a mai declarat că speră să-şi atingă obiectivele fixate la club, cât şi la naţională, în acest sezon. Acesta a mai transmis că forma sa fizică este una foarte bună, însă îi lipsesc doar minutele de joc. În această stagiune, Puşcaş nu a prins prea multe meciuri la Genoa, şi nu a reuşit să marcheze niciun gol.

„Ca orice vârf, îmi doresc să marchez cel puțin zece goluri și să prind mai multe minute decât am primit la Genoa, unde lucrurile nu au mers bine anul trecut pentru mine.

Visez la promovarea în Serie A, pe care am ratat-o dramatic în finala play-off-ului în 2015, pentru a închide un cerc. Am venit la o echipă cu potențial și îmi doresc să am realizări importante.

Nu contează formula transferului, împrumut sec sau cu obligație de cumpărare, eu am venit aici să joc și să mă afirm. Fiecare jucător are parcursul lui și trebuie analizat după mulți factori.

Mă simt bine fizic și ceea ce îmi lipsește este să joc mai mult. Doar jucând mult așa aș putea să-mi recâștig cea mai bună formă. Destinul m-a readus la Bari și sper să îi fac fericiți pe suporteri. La Ascoli am încercat să ajut echipa să câștige”, a declarat George Puşcaş, conform fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și