Închide meniul

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma. Anunţul făcut de italieni

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 16:48

Reclamă
Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma. Anunţul făcut de italieni

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma

Dennis Man, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma a fost dezvăluit de presa din Italia. Jucătorul cotat la 3.2 milioane de euro are un început spectaculos de Serie B şi a marcat două goluri în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man mai are contract până în vara lui 2025 cu Parma, dar el putea juca în Serie A încă din acest an. A refuzat însă ofertele venite pe numele lui pe masa lui Giovanni Becali.

Motivul pentru care Dennis Man a refuzat să plece de la Parma

Conform Tuttomercatoweb, relaţia excelentă pe care o are cu antrenorul Fabio Pecchia. Fostul jucător de la FCSB e sigur că va urca cu Parma în Serie A şi, după un sezon de vis, ar putea primi oferte mult mai tentante.

„Este o călătorie și suntem cu toții fericiți, în primul rând el, pentru că se simte bine și este capabil să ofere continuitate.

L-am avut de la început și, în afară de o mică pauză din cauza unei mici probleme, a fost mereu apt. Ne poate face să vedem viitorul cu mai multă încredere, dar putem accelera acest proces de creștere pentru toată lumea”, a declarat Pecchia.

Reclamă

Ce notă a primit Dennis Man, după golul marcat în Cremonese – Parma 1-2

Dennis Man a fost titular în Cremonese – Parma şi nu a dezamăgit. Pe lângă golul marcat, Man a avut o evoluţie foarte bună.

Dennis Man a fost jucătorul de la Parma care a primit cea mai mare notă. Internaţionalul român a primit nota 7,4 din partea celor de la Sofascore. Dennis Man a început ca titular duelul dintre Cremonese și Parma. Internaționalul român a ieșit la rampă încă din minutul 4, atunci când a pasat decisiv la reușita lui Sohm, reușită care însă a fost anulată pe motiv de offsaid.

Ulterior, Parma a deschis scorul în minutul 54, prin Hernani, cel care a marcat din pasa lui Bonny. În minutul 64, Cremonese a reușit să egaleze, prin Castagnetti, însă la doar două minute distanță, a punctat și Dennis Man.

Reclamă 4 / 0/3

Sohm i-a pasat perfect internaționalului român, care a rămas singur cu portarul. Man a trimis balonul peste goalkeeper-ul lui Cremonese și a înscris.

Golul din deplasarea de la Cremonese este cel de-al doilea reușit de Man, în ultimele patru runde. Internaționalul român a mai punctat și în victoria cu 5-0 a Parmei, în fața celor de la Catanzaro.

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă, a început ca rezervă duelul de pe terenul lui Cremonese, însă a fost trimis în teren de Fabio Pecchia în minutul 78, în locul lui Benedyczak.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și