Închide meniul

Olimpiu Moruţan, dorit din nou în Italia! Românul ar putea fi coleg cu un jucător de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 august 2023, 20:21

Olimpiu Moruţan, dorit din nou în Italia! Românul ar putea fi coleg cu un jucător de la FCSB

Olimpiu Moruţan, dorit din nou în Italia

Olimpiu Moruţan, în timpul unui meci la Galatasaray/ Profimedia

Olimpiu Moruţan este dorit din nou în Italia. Internaţionalul român ar putea reveni în Serie B, fiind dorit de către Bari, echipă care forţează şi transferul lui Malcom Edjouma, de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan a evoluat şi în sezonul trecut în Serie B, fiind împrumutat de Galatasaray la Pisa. Dacă va reveni în liga secundă din Italia, internaţionalul român va putea fi urmărit în exclusivitate în AntenaPLAY.

Olimpiu Moruţan, dorit din nou în Italia

Presa din Italia anunţă că oficialii de la Bari sunt cu ochii pe Olimpiu Moruţan. Italienii au ca obiectiv promovarea în Serie A, astfel că vor să se întărească în această vară.

Înainte de Bari, şi Pisa, echipă la care Olimpiu Moruţan a evoluat în sezonul trecut, a încercat să-l transfere definitiv pe internaţionalul român, însă pretenţiile financiare ale celor de la Galatasaray au fost greu de satisfăcut de către italieni.

Sursa citată mai sus a mai notat faptul că Bari insistă şi pentru transferul lui Malcom Edjouma de la FCSB, şi a făcut o nouă ofertă pentru mijlocaşul roş-albaştrilor, după ce prima a fost refuzată de către Gigi Becali.

Reclamă

Olimpiu Moruţan a revenit în această vară la Galatasaray, şi a impresionat în amicalele campioanei Turciei. De asemenea, internaţionalul român a fost trimis în teren de către Okan Buruk şi în duelul din preliminariile Champions League, cu Zalgiris.

Bari s-a luptat pentru promovare în sezonul trecut de Serie B, însă a ratat dramatic biletul pentru prima scneă a fotbalului românesc, ca urmare a barajului pierdut cu Cagliari.

Bari insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma! Care este stadiul negocierilor cu FCSB

Gazzetta dello Sport anunţă că Bari insistă pentru transferul lui Malcom Edjouma. Gruparea din Serie B îşi doreşte să îl aducă de la FCSB pe mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani. Mutarea s-ar putea realiza în următoarele zile.

Reclamă 4 / 0/3

AS.ro a anunţat în exclusivitate că Edjouma a primit o ofertă oficială de la Bari. Echipa antrenată de Michele Mignani încearcă să îl convingă pe Gigi Becali să accepte propunerea. Negocierile sunt avansate, astfel că Edjouma ar putea juca în Serie B, competiţie care începe pe data de 19 august şi poate fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

„Bari insistă pentru Malcom Edjouma de la Steaua Bucureşti (n.r. FCSB). Este un fotbalist masiv, cu caracteristici similare cu cele ale lui Folorunsho. Bari a făcut o primă ofertă, iar românii îşi doresc un milion de euro. Cele două părţi nu sunt departe de a se înţelege„, au transmis jurnaliştii celebrului cotidian din Italia.

„Nu vă faceţi griji, construim un Bari puternic„, le-a transmis fanilor directorul sportiv al clubului, De Laurentiis.

Şi Gigi Becalia confirmat oferta primită de la Bari pentru Malcom Edjouma! Patronul celor de la FCSB a vorbit despre interesul italienilor pentru mijlocaşul francez.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și