Închide meniul

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 martie 2023, 9:46

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost puși pe lista de transferuri a lui Galatasaray. Anunțul a fost făcut de presa din Turcia. habersport.com susține că 8 jucători vor părăsi grupara cim bom la finalul sezonului, iar printre aceștia se află și cei doi români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă au avut evoluții consistente la Al Ittihad Kalba și Pisa, Cicâldău și Moruțan nu l-au convins pe Okan Buruk, care le-a cerut bașkanilor să caute echipe pentru cei doi români.

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, puși pe lista de transferuri a lui Galatasaray

Alpaslan Ozturk, Ogulcan Gaglayan, Christian Luyindama, Taylan Antalyali, Emre Kilinc și Mostafa Mohamed sunt ceilalți șase jucători de care Galatasaray urmează să se despartă în această vară.

Moruțan are parte de un sezon excelent în Serie B, competiție pe care o poți vedea exclusiv în AntenaPLAY. Fostul mijlocaș de la FCSB a marcat șase goluri și a oferit și șapte pase decisive, în cele 28 de meciuri adunate în toate competițiile, pentru Pisa.

De cealaltă parte, Cicândău are și el evoluții bune la Ittihad Kalba. Jucătorul cotat la 5 milioane de euro a marcat cinci goluri și și-a trecut în cont și cinci pase decisive.

Reclamă

Anunţ uriaş despre viitorul lui Olimpiu Moruţan

Cu trei săptămâni în urmă, Victor Becali făcea un anunț important despre Olimpiu Moruțan. Impresarul mijlocaşului de 23 de ani a dezvăluit că sunt tot mai multe echipe care îl monitorizează pe internaţionalul român. Galatasaray l-a împrumutat până la finalul sezonului în Serie B, iar Pisa îl poate transfera definitiv dacă achită 5.5 milioane de euro.

“O mare surpriză pentru mine, într-un campionat puternic chiar dacă este liga a doua, este Moruțan. Nu mi se părea stilul de jucător pentru liga a doua, care este puternică în Italia. Uite ce bine s-a adaptat și ce evoluții are. Și la națională când a venit a intrat foarte bine. Eu nu credeam la început că se va acomoda atât de repede și va intra atât de repede în echipă acolo.

Știm campionatul italian, divizia a doua e mai complicată, mai grea. Uite că el a intrat foarte bine. Nu știu dacă cineva poate să explice, poate antrenorul lui. Oamenii sunt foarte mulțumiți de atitudinea lui și de comportamentul lui. Există interes. În momentul ăsta nu face nimeni oferte, în campionatele profesioniste se fac la timpul lor.

Reclamă 4 / 0/3

Acum oamenii se uită, văd, își fac rapoarte, notează. Nici cluburile mici nu stau după o singură variantă. Au două, trei, patru variante. Depinde de antrenor, depinde de condițiile financiare. Toate echipele este normal să își laude marfa„, a declarat Victor Becali la fanatik.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și