Închide meniul
VIDEO

Palermo – Cosenza 0-1 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Oaspeții au dat lovitura în prelungiri, cu un gol fabulos

Dan Roșu Publicat: 22 septembrie 2023, 23:30

Reclamă
Palermo – Cosenza 0-1 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Oaspeții au dat lovitura în prelungiri, cu un gol fabulos

Palermo - Cosenza 0-1 a fost în AntenaPLAY

Profimedia

Palermo – Cosenza 0-1 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Duelul a contat pentru etapa a 6-a a noului sezon din Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Ionuț Nedelcearu a fost învinsă pentru prima dată de la startul noului sezon competițional. Oaspeții au dat lovitura în minutul 90+1, grație golului fabulos marcat de Canotto. Acesta a prins un şut fabulos de la marginea careului.

VEZI AICI MECIUL DINTRE PALERMO ȘI COSENZA

VIDEO Palermo – Cosenza 0-1

Min. 90+8: FINAL DE MECI! Cosenza a dat lovitura şi a obţinut o victorie uriaşă.

Min 90+1: Palermo – Cosenza 0-1! Oaspeții au dat lovitura în prelungirile partidei. Canotto a marcat un gol fabulos, din afara careului

Reclamă

Min 1: A început meciul!

Palermo – Cosenza, echipele de start:

Palermo: Pigliacelli, Mateju, Lucioni, Ceccaroni, Aurelio, Segre, Stulac, Henderson, Di Mariano, Brunori, Di Francesco

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Desplanches, Kanuric, Graves, Lund, Gomes, Mancuso, Insigne, Marconi, Nedelcearu, Vasic, Soleri, Coulibaly

Cosenza: Micai, Cimino, Meroni, Venturi, D’Orazio, Zuccon, Calo, Mazzocchi, Marras, Tutino, Forte

De partea cealaltă, Cosenza e pe locul 12 şi vine după patru meciuri consecutive fără victorie. Singurul succes al oaspeţilor a venit în prima etapă, 3-0 cu Ascoli.

Derby-ul etapei, Parma – Sampdoria, va fi de asemenea exclusiv în AntenaPLAY. Duelul se va disputa duminică, de la ora 17:15. Cruciaţii vor să îşi păstreze poziţia de lider în Serie B, în timp ce echipa lui Andrea Pirlo speră la primul succes după patru etape în care a obţinut doar un punct.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și