Închide meniul

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15), meciurile etapei a 36-a din Serie B transmise exclusiv în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 2 mai 2023, 22:07

Reclamă
Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15), meciurile etapei a 36-a din Serie B transmise exclusiv în AntenaPLAY

Palermo - Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma - Brescia (duminică, 17:15)

Dennis Man, în duel cu Alin Toșca / Profimedia

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15) sunt meciurile din etapa a 36-a din Serie B, pe care le poți urmări exclusiv în AntenaPLAY, în acest weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În AntenaPLAY, continua lupta pentru play-off-ul de promovare în Serie A, dar și cea pentru evitarea retrogradării. La lucru îi vom vedea în acest final de săptămână pe Ionuț Nedelcearu, Dennis Man și pe Valentin Mihăilă.

Palermo – Spal (sâmbătă, 17:15) și Parma – Brescia (duminică, 17:15)

Palermo e la un singur punct de locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare în Serie A. Echipa lui Nedelcearu vine însă după cinci meciuri fără victorie, în care a adunat doar trei puncte.

De cealaltă parte, SPAL e pe penultimul loc și speră să prindă măcar play-off-ul de salvare de la retrogradare, de care o despart trei puncte, cu trei meciuri rămase de disputat.

Dennis Man și Valentin Mihăilă luptă pentru play-off

Duminică, de la 17:15, intră în scenă în AntenaPLAY Dennis Man și Valentin Mihăilă. Parma poate face un pas decisiv pentru play-off, în cazul unei victorii, dar are nevoie și de alte rezultate favorabile.

Reclamă

Meciul va fi unul extrem de greu, împotriva Bresciei. Fosta echipă a lui Hagi și Mircea Lucescu speră să rămână în Serie B, fiind acum pe poziție de baraj, chiar dacă a adunat 10 puncte în ultimele cinci partide.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și