Închide meniul

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man! Anunţul făcut în presa din Italia

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2024, 16:50

Reclamă
Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man! Anunţul făcut în presa din Italia

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man

Dennis Man, după ce a înscris în Brescia - Parma / Twitter Parma

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man. Oficialii trupei din Serie B sunt foarte mulţumiţi de prestaţiile românului, şi nu vor să renunţe la serviciile sale în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma este lider în Serie B şi luptă pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. Partidele din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Parma a luat decizia finală în privinţa vânzării lui Dennis Man

Conform jurnaliştilor italieni, Dennis Man nu va schimba echipa în această iarnă. Internaţionalul român de 25 de ani a atras atenţia mai multor cluburi, după forma de vis din acest sezon, însă „cruciaţii” nu vor să se despartă de el.

Parma vrea să-l păstreze pe Dennis Man cel puţin până la finalul sezonului, deoarece are ca obiectiv promovarea în Serie A. Italienii au mai notat faptul că românul este „omul momentului” la liderul din Serie B.

„Dennis Man e omul momentului la Parma și există mult zgomot în ceea ce îl privește. E cel mai scump transfer din era Krause, 13 milioane de euro, iar multe echipe au pus ochii pe fotbalistul român. Man a marcat deja 10 goluri în acest sezon, în campionat și Cupa Italiei, având parte de cea mai bună stagiune de până acum și confirmând momentul excelent.

Reclamă

(…) Totuși, Parma nu are nicio intenție să piardă talentatul jucător, mai ales că acum concurează pentru un obiectiv important: Serie A”, au notat italienii de la parmatoday.it.

Dennis Man este cel mai scump transfer realizat de Parma, în era actualului conducător. Românul a fost transferat de italieni în iarna lui 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Dennis Man, pe locul 2 într-un top spectaculos din Serie B

Dennis Man e pe locul 2 într-un top spectaculos din Serie B, al numărului de goluri în care au fost implicaţi jucătorii care evoluează etapă de etapă exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la FCSB a participat la 12 reuşite pentru Parma, marcând de opt ori şi oferind patru pase decisive. Daniele Casiraghi e primul în această ierarhia, cu 14 contribuţii la reuşitele lui Sudtirol.

„Cifrele din prima parte a sezonului confirmă prestațiile stelare oferite de Dennis Man. Românul a devenit motorul din spatele Parmei și a înlăturat eticheta de jucător înfumurat și nu foarte decisiv. Man s-a relansat cu goluri și pase decisive.

Cu opt reușite și patru assist-uri, mijlocașul de bandă a contribuit la 12 din cele 37 de goluri ale Parmei, adică aproximativ o treime. Doar Casiraghi s-a descurcat mai bine. Mijlocașul de la Sudtirol este golgheter și a marcat 11 goluri și a contribuit cu trei assisturi”, susţin cei de la parmalive.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și