Închide meniul
VIDEO

Parma – Como 2-1 a fost în AntenaPLAY! Dennis Man a reuşit să marcheze în victoria echipei sale

Alex Ioniță Publicat: 20 octombrie 2023, 23:30

Reclamă
Parma – Como 2-1 a fost în AntenaPLAY! Dennis Man a reuşit să marcheze în victoria echipei sale

Parma - Como 2-1 s-a văzut în AntenaPLAY

Dennis Man și Valentin Mihăilă, în timpul unui meci pentru Parma / Profimedia

Parma – Como 2-1 s-a văzut în AntenaPLAY. „Cruciaţii” s-au impus, cu emoţii pe final, în partida din etapa a 10-a din Serie B. Dennis Man a deschis scorul pentru Parma, în minutul 8. Internaţionalul român a reuşit astfel al treilea gol al sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma este lider în Serie B, iar după victoria cu Como a acumulat 23 de puncte în clasament.

Parma – Como 2-1, în AntenaPLAY

Final! Parma – Como 2-1! Trupa românilor Man şi Mihăilă a avut emoţii pe finalul meciului, însă câştigă cele trei puncte, şi îşi consolidează poziţia de lider din Serie B.

Min. 90+2: Parma – Como 2-1! Oaspeţii au reuşit să reducă din diferenţă prin Barba, cel care a înscrsi cu o lovitură de cap.

Min. 74: Parma – Como 2-0! Charpentier a reuşit să ducă scorul la 2-0, după ce a marcat din pasa lui Hernani!

Reclamă

Min. 63: Valentin Mihăilă a fost trimis în teren de Fabio Pecchia1 Românul i-a luat locul lui Benedyczak.

Min. 50: Ocazie Parma! Sohm a primit o pasă perfectă, după ce s-a desprins de apărătorii adverşi! Atacantul Parmei a şutat însă peste poarta celor de la Como, dintr-o poziţie excelentă.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Reclamă 4 / 0/3

Pauză! Parma o conduce pe Como după primele 45 de minute, graţie golului marcat de Dennis Man.

Min. 45: Ocazie Como! Bellemo a centrat perfect în careu, Cutrone a sărit pe sub balon, care în cele din urmă a fost respins in extremis de un apărător al Parmei, care i-a refuzat golul Ioannou.

Min. 40: Ocazie Como! Cutrone a pătruns în careul Parmei, a şutat puternic, iar balonul a fost respins peste poartă de către portarul gazdelor.

Min. 33: Ocazie Parma! Hernani i-a pasat lui Sohm la marginea careului, atacantul a şutat puternic, din voleu, puţin peste poarta lui Como.

Min. 8: Parma – Como 1-0! Dennis Man a deschis scorul! Internaţionalul român a avut un schimb de pase cu Koulibaly, şi a pătruns în careu, marcând un gol superb!

Min. 1: Începe meciul!

Echipele de start:

Reclamă

Parma: Chichizola, Benedyczak, Bernabe, Circati, Colak, Coulibaly, Del Prato, Di Chiara, Hernani, Man, Sohm.

Como: Semper, Abildgaard, Barba, Baselli, Bellemo, Cassandro, Curto, Cutrone, Ioannou, Odenthal, Verdi.

Înainte de meciul din această seară, echipa pregătită de Fabio Pecchia vine după înfrângerea din deplasare, cu Venezia. Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a pierdut acest duel cu scorul de 3-2.

De cealaltă parte, Como a pierdut partida cu fosta formație a lui Vlad Chiricheș, Cremonese, care a retrogradat din Serie A. Adversara de astăzi a Parmei a pierdut meciul respectiv cu scorul de 1-3.

Ultimul meci dintre cele două echipe a avut loc în luna martie a acestui an. Atunci, Como s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Este de notat faptul că cei de la Parma au câștigat, din anul 2021 încoace, toate partidele disputate cu adversarii de astăzi, pe teren propriu.

În momentul de față, lotul gazdelor din această seară este cotat la suma de 53,65 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. De cealaltă parte, întreg lotul lui Como valorează suma de 28,90 milioane de euro.

În sezonul trecut, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă s-a clasat pe locul al 4-lea în Serie B, dar a pierdut play-off-ul de promovare în primul eșalon în fața celor de la Cagliari, cu scorul de 3-2, la general. De cealaltă parte, Como s-a clasat pe locul al 14-lea, la finalul stagiunii precedente.

Fabio Pecchia, pregătit pentru un nou început, înainte de Parma – Como

Fabio Pecchia, pregătit pentru un nou început, înainte de Parma – Como, LIVE în AntenaPlay. Dennis Man şi Valentin Mihăilă revin la echipa de club, după cele două meciuri ale României cu Belarus şi Andorra.

După prima înfrângere suferită de Parma în acest sezon, antrenorul Fabbio Pecchia este convins că meciul cu cei de la Como, de pe teren propriu, va reprezenta începutul unui nou ciclu.

„Înfrângerile sunt mereu dureroase. Am făcut multe greşeli şi am plătit pentru ele. Meciul de vineri reprezintă startul unui nou ciclu de 5 meciuri în 20 de zile şi trebuie să le abordăm cu o foarte mare atenţie.

Trebuie să găsim soluţia potrivită, jucătorii care au cea mai multă energie pentru acest meci. Va fi un meci cu ritm, cu piciorul pe pedala de acceleraţie. Pentru a reuşi, trebuie cu toţii să menţinem un anumit nivel”, a declarat Fabbio Pecchia, potrivit parmacalcio1913.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și