Închide meniul
VIDEO

Parma – Palermo 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, victorie importantă în lupta pentru promovarea în Serie A

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 16:55 / Actualizat: 1 aprilie 2023, 18:25

Parma – Palermo 2-1 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, victorie importantă în lupta pentru promovarea în Serie A

Dennis Man a marcat în Parma - Cagliari

Dennis Man / Profimedia

  • Parma – Palermo 2-1, a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY
  • Dennis Man și Valentin Mihăilă, victorie importantă în lupta pentru promovarea în Serie A

Parma – Palermo 2-1, a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihailă au fost rezerve la Parma!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a obţinut o victorie crucială, în lupta pentru promovarea în Serie A. Graţie succesului de pe teren propriu, trupa lui Fabio Pecchia a urcat pe locul 7, loc care asigură prezenţa la baraj.

Parma – Palermo, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Final! Parma – Palermo 2-1! Trupa lui Dennis Man şi a lui Valentin Mihăilă s-a impus la limită, şi a urcat pe locul 7.

Reclamă

Min. 77: Parma – Palermo 2-1! Coulibaly a reuşit să-şi ducă echipa în avantaj! Vazquez a şutat către poarta celor de la Palermo, portarul a respins, însă Coulibaly a fost pe fază şi a înscris!

Min. 41: Parma – Palermo 1-1! Soleri a restabilit egalitatea până la pauză!

Reclamă

Min. 32: Parma – Palermo 1-0! Benedyczak a marcat din pasa lui Yanimacchia.

Min. 1: A început meciul!

PARMA (4-3-3): Buffon – Delprato, Cobbaut, Valenti, Ansaldi – Juric, Bernabé, Estevez – Zanimacchia, Vazquez, Benedyczak
Rezerve: Chichizola, Corvi, Osorio, Balogh, Bonny, Sohm, Hainaut, Camara, Coulibaly, Mihaila, Inglese, Man.

Reclamă 4 / 0/3

PALERMO (3-5-2): Pigliacelli – Mateju, Graves, Buttaro – Valente, Saric, Gomes, Segre, Aurelio – Tutino, Soleri
Rezerve: Grotta, Massolo, Orihuela, Brunori, Masciangelo, Vido, Damiani, Lo Coco, Lancini.

Ionuț Nedelcearu nu a putut fi inclus în lotul celor de la Palermo din cauze medicale, astfel că fundașul român nu se va duela cu Dennis Man și Valentin Mihailă.

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin, în topul jucătorilor cu cele mai multe minute din Serie B!

Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin sunt în topul jucătorilor cu cele mai multe minute jucate în Serie B, în acest sezon. Cei doi fundași centrali români au reprezentat piese de bază la Palermo, respectiv Genoa, două echipe care se luptă pentru promovarea în Serie A.

Cele mai tari meciuri din Serie B, campionatul încărcat de internaționali români, se văd pe AntenaPLAY! Totodată, meciurile sunt și în format live video, pe AS.ro.

Radu Drăgușin ocupă locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B. Fundașul central român de 21 de ani a evoluat în 30 de meciuri pentru Genoa în campionat, și mai exact, a înregistrat 2655 de minute petrecute pe teren.

De cealaltă parte, Ionuț Nedelcearu a reprezentat și el un titular indiscutabil în acest sezon, la Palermo. Internaționalul român este al treilea în topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, mai exact 2578.

Nedelcearu a evoluat în 29 de meciuri pentru echipa sa, în Serie B, și a reușit să contribuie cu pasă decisivă la trei goluri.

Reclamă

În topul jucătorilor cu cele mai multe minute bifate în Serie B, top postat pe pagina oficială a competiției, lider este brazilianul Eric Botteghin. Fundașul central a bifat 2700 de minute pentru echipa sa, Ascoli.Ionuț Nedelcearu și Radu Drăgușin au fost convocați și de Edi Iordănescu, pentru partidele cu Andorra și Belarus, care s-au desfășurat la finalul acestei luni.

Fundașul de la Genoa a fost titular în ambele confruntări, în timp ce Nedelcearu a fost rezervă în meciul din Andorra, iar la meciul cu Belarus nu a făcut parte din lot din cauza faptului că a fost răcit.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord
AntenaPLAY • 23 mart., 9:22
Dennis Man a anunţat echipa unde va juca în sezonul viitor, după golul cu Irlanda de Nord: „Asta îmi doresc”