Închide meniul
VIDEO

Parma – Pisa 0-1. Moruţan şi Adrian Rus, victorioşi în faţa lui Dennis Man. Gol fabulos al lui Idrissa Toure! Derby-ul românilor din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 23:25 / Actualizat: 16 martie 2023, 14:12

Parma – Pisa 0-1. Moruţan şi Adrian Rus, victorioşi în faţa lui Dennis Man. Gol fabulos al lui Idrissa Toure! Derby-ul românilor din Serie B, exclusiv în AntenaPLAY

Parma - Pisa, în AntenaPLAY

Dennis Man, în duel cu un jucător de la Pisa / Profimedia

  • Meciul dintre Parma şi Pisa, din etapa a 27-a din Serie B, e exclusiv în AntenaPLAY, azi, de la ora 21:30
  • Moruţan, gata de un nou meci mare

Parma – Pisa, scor 0-1, în etapa a 27-a din Serie B. Derby-ul românilor a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY. Idrissa Toure a înscris singurul gol, cu o execuţie superbă. I-a adus victoria echipei la care activează Adrian Rus, Marius Marin şi Olimpiu Moruţan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titular şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Parmei. A fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final şi a văzut de pe bancă reuşita Pisei. Gazdele au suferit un eşec greu de digerat în lupta pentru promovare. Pisa a urcat pe locul 5 în Serie B şi s-a distanţat la patru puncte de Parma.

Parma – Pisa 0-1

Min. 90+6: Parma – Pisa 0-1! Olimpiu Moruţan şi Adrian Rus au câştigat meciul împotriva lui Dennis Man.

Min. 90+5: Parma a rămas în inferioritate numerică. Valenti a văzut cartonaş roşu după o intrare dură, prin alunecare, cu talpa pe glezna unui adversar.

Reclamă

Min. 87: Adrian Rus a intrat la Pisa în locul lui Moreo.

Min 82: Parma – Pisa 0-1! GOOOLLL Pisa! Idrissa Toure a înscris cu un șut bombă care nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

Min 76: Dennis Man a fost înlocuit cu Ange-Yoan Bonny.

Reclamă 4 / 0/3

Min 73: Olimpiu Moruţan a părăsit terenul şi a fost schimbat cu Tramoni.

Min. 63: Dennis Man, aproape de gol! A încercat să reia în poartă, din apropiere, dar pasa primită de la un coechipier nu a fost precisă. Mingea i-a venit în spate şi românul nu a putut să o trimită în poartă!

VEZI AICI MECIUL ÎN FORMAT LIVE VIDEO, ÎN ANTENAPLAY

Min. 55: Moreo a avut o ocazie uriaşă! S-a distrat cu apărarea celor de la Parma, dar Chichizola a intervenit miraculos.

Min. 46: S-a reluat partida!

Min. 45: Pauză pe Ennio Tardini!

Min. 38: Moruţan putea deschide scorul. A fost însă blocat în momentul şutului.

Min. 21: Ocazie importantă a lui Dennis Man! Românul a driblat doi jucători adverşi, dar a fost faultat în marginea careului. Arbitrul i-a acrodat cartonaş galben lui Calabresi! Man nu s-a înţeles cu Ansaldi şi Parma a ratat o şansă importantă de a deschide scorul. Chiar Olimpiu Moruţan le-a „suflat” balonul.

Reclamă

Min. 1: A început meciul Parma – Pisa! Dennis Man şi Olimpiu Moruţan sunt adversari.

Parma: Chichizola – Del Prato, Osorio, Valenti, Ansaldi – Zanimacchia, Juric, Sohm, Bernabe Garcia, Dennis Man – Vazquez

Rezerve: Buffon, Corvi, Balogh, Benedyczak, Charpentier, Bonny, Hainaut, Coulibaly, Circati, Inglese, Zagaritis

Pisa: Nicolas – Calabresi, Caracciolo, Barba, Beruatto – Toure, Nagy, Gargiulo – Olimpiu Moruțan, Sibilli – Moreo

Rezerve: Guadagno, Livieri, Torregrossa, Mastinu, Esteves, Zuelli, Sussi, Masucci, Tramoni M., De Vitis, Rus, Tramoni L

Singurii care sunt anunţaţi cu siguranţă titulari diseară sunt Olimpiu Moruţan şi Adrian Rus, de la Pisa, Marius Marin fiind suspendat. De partea cealaltă, la gazde, Mihăilă nu face parte din lot, în timp ce pentru recuperarea lui Man se fac eforturi uriaşe pentru a putea fi măcar pe banca de rezerve.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY, începând din această lună. Cele mai tari meciuri din fiecare etapă vor putea fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde vor juca nu mai puțin de 11 fotbaliști români. Echipe de tradiție ale fotbalului italian luptă pentru promovarea în Serie A. Parma, Genoa, Cagliari sau Pisa pot fi văzute în timp real, etapă de etapă.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Cele mai importante știri legate de românii din Serie B vor putea fi citite pe AS.ro. Tot acolo, vezi clipurile cu cele mai spectaculoase goluri, driblinguri sau parade.

Românii ne-au obișnuit deja cu golurile marcate în Serie B. Olimpiu Moruțan (5), Dennis Man (4) George Pușcaș (3), Radu Drăgușin (2) sau Valentin Mihăilă (2) și-au trecut numele pe lista marcatorilor, în etapele disputate în acest sezon.

”Serie B e un campionat foarte dificil, nu e ușor, foarte mult tactic, agresiv, ai nevoie de forță. Important e cum terminăm, nu cum am început. Important e să terminăm pe primele două locuri”, spunea recent Olimpiu Moruțan.

Gică Hagi și numele uriașe care au jucat în Serie B

De-a lungul timpului, în Serie B au jucat mai mulți jucători de clasă mondială, printre care și Gică Hagi. Antrenat de Mircea Lucescu și coleg la Brescia cu Dănuț Lupu, Ovidiu Sabău și Florin Răducioiu, Hagi nu a plecat de la ”Brescia Romena”, nici după retrogradarea în Serie B.

Pe lista jucătorilor celebri care au evoluat în Serie B se mai află Alessandro Del Piero, Pavel Nevdev, David Trezeguet, Giorgio Chiellini, Franck Ribery, Javier Saviola sau Igor Dobrovolski.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-2 a fost în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 21:11 Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie 21:01 Manchester City – Real Madrid și Bayern – Arsenal LIVE SCORE (22:00). Dueluri „de foc” pentru semifinalele Ligii Campionilor 21:01 Corvinul a scris istorie după ce s-a calificat în finala Cupei! De când nu a mai ajuns o echipă din Liga a 2-a în ultimul act 20:53 VideoVlad Munteanu pariază pe Edi Iordănescu, la EURO: „E un turneu la care nu ai nimic de pierdut!” 20:35 Corvinul, calificare istorică în finala Cupei României! A învins-o categoric pe Voluntari şi a produs marea surpriză 20:21 „E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi” 20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur 19:41 Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1 19:37 Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma!
AntenaPLAY • 15:13
Valentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma - Spezia 2-0
AntenaPLAY • 13 apr., 19:31
Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul
Parma - Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 13 apr., 19:17
Parma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B!
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei!
AntenaPLAY • 13 apr., 18:26
Valentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge!