Închide meniul

Presa din Italia, anunț despre viitorul lui Dennis Man. Românul s-a decis și i-a anunțat deja pe șefii de la Parma

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 18:22

Reclamă
Presa din Italia, anunț despre viitorul lui Dennis Man. Românul s-a decis și i-a anunțat deja pe șefii de la Parma

Victor Becali a făcut anunţul momentului despre viitorul lui Dennis Man

Dennis Man, în timpul unui meci / Profimedia

Presa din Italia a făcut un anunț despre viitorul lui Dennis Man. Jurnaliștii din peninsulă au dezvăluit care este dorința românului, care face senzație în acest sezon, la Parma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, fostul jucător de la FCSB are 10 goluri pentru Parma, în cadrul eșalonului secund al fotbalului ialian. De asemenea, în cele 21 de meciuri jucate, în campionat, a oferit și 5 pase decisive. Cele mai tari meciuri din Serie B se văd exclusiv în AntenaPLAY.

Presa din Italia, anunț despre viitorul lui Dennis Man

Potrivit informațiilor oferite de publicația parmalive.com, Dennis Man a decis că vrea să rămână la Parma, având în vedere faptul că echipa lui Fabio Pecchia are șanse mari de a promova în Serie A, la finalul acestui sezon.

Românul i-a informat deja pe oamenii din conducerea clubului că dorește să își prelungească contractul cu „cruciații”. Actuala înțelegere a lui Man expiră în vara anului 2025.

Sursa citată anterior notează faptul că agentul lui Dennis, Giovanni Becali, a discutat deja cu oamenii din conducere și că cele două părți sunt aproape de un acord.

Reclamă

„Agentul fostului jucător de la FCSB a fost prezent la meciul de sâmbătă. Giovanni Becali l-a vizitat pe Dennis Man, iar prezența acestuia în Parma a deschis un nou scenariu pentru reînoirea contractului.

O întâlnire decisivă nu a fost stabilită pentru zilele următoare, dar cele două părți și-au făcut clare intențiile. Man a comunicat deja că dorește să rămână la Parma, sperând că echipa va promova în Serie A.

De asemenea, românul este recunoscător pentru că oamenii din cadrul clubului au crezut în el, dar și pentru că antrenorul echipei i-a relansat cariera. Relația dintre agentul românului și club este una excelentă, iar negocierile se desfășoară rapid, în aceste condiții. Scenariul ca cele două părți să se înțeleagă, înainte ca vara să înceapă, nu pare complicat”, au notat jurnaliștii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma

Dennis Man i-a cucerit pe italieni după ultimul meci la Parma. Jucătorul transferat de la FCSB are cifre de excepție în peninsulă și a fost lăudat, din nou, de jurnaliști.

În partida menționată anterior, Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost titulari la Parma. Fostul jucător de la FCSB a înscris în minutul 81, iar după reușita acestuia a început o adevărată nebunie.

În prelungiri, Pisa a egalat prin Canestrelli, care a înscris după o centrare venită de la Marius Marin. Scorul final a fost stabilit de Del Prato, în minutul 90+5.

După acest meci, italienii l-au lăudat pe Dennis Man și au spus că românul are un sezon extraordinar la Parma.

„Al zecelea gol dintr-un campionat extraordinar pentru Dennis Man. Pe durata meciului a lăsat impresia că este capabil oricând să depășească defensiva adversă prin jocul său. A lovit și bara, iar apoi a înscris un gol de autor”, au scris cei de la Parma Today.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și