Închide meniul

Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 21:29

Reclamă
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!

Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!

Valentin Mihăilă şi Dennis Man bucuroşi, în tricoul Parmei / Profimedia Images

Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A, au venit la câteva minute după ce meciul Bari – Parma 1-1 s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a distribuit pe InstaStory postarea făcută de Parma după promovarea matematică în Serie A. Valentin Mihăilă a distribuit pe InstaStory poze de la sărbătoarea „Cruciaţilor”, postate anterior pe contul oficial al clubului Parma. Totodată, a distribuit o postare cu el şi Dennis Man, alături de anunţul că Parma a promovat în prima ligă italiană.

Prima reacţie a lui Dennis Man după ce el şi Valentin Mihăilă au obţinut promovarea în Serie A!

Dennis Man a distribuit pe InstaStory postarea Parmei după promovarea matematică în Serie A
Dennis Man a distribuit pe InstaStory postarea Parmei după promovarea matematică în Serie A
Mihăilă a distribuit pozele de la sărbătoarea promovării în Serie A
Mihăilă a distribuit pozele de la sărbătoarea promovării în Serie A

Dennis Man nu a evoluat deloc în meciul Bari – Parma 1-1, ce a consfinţit promovarea „Cruciaţilor” în Serie A. Chiar dacă anunţa în conferinţa de presă că Dennis Man s-a refăcut în timp record, Pecchia a decis să nu îl „forţeze” pe internaţionalul român, lăsându-l tot meciul pe banca de rezerve.

De partea cealaltă, Valentin Mihăilă a fost pe teren tot meciul. Bari – Parma s-a terminat 1-1. Bonny a deschis scorul pentru „Cruciaţi”. Pentru gazde a marcat Di Cesare, în minutul 68 al partidei.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au avut un sezon foarte bun la Parma. Cei doi au şanse foarte mari să fie şi în lotul României pentru EURO 2024.

Reclamă

Dennis Man a marcat până acum, în acest sezon de Serie B, 11 goluri şi a dat 5 assist-uri în cele 30 de partide în care a jucat pentru Parma.

Valentin Mihăilă are 5 goluri şi 2 assist-uri în cele 29 de meciuri jucate pentru Parma în acest sezon de Serie B.

Catanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Victorie dramatică pentru gazde, ce a contribuit la promovarea lui Man şi Mihăilă în Serie A

Meciul Catanzaro – Venezia 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY. Gazdele au obţinut victoria în prelungirile partidei, cu un penalty transformat de Iemmello. Acesta a ratat mai întâi penalty-ul, dar lovitura de la 11 metri s-a repetat, iar Iemmello a marcat. El a fost şi cel care a marcat golul 2 al gazdelor, cu care Catanzaro a egalat-o pe Venezia.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a fost suspendat timp de 55 de minute după ce a început o ploaie torenţială! Partida a fost întreruptă în minutul 23 şi s-a reluat din acelaşi minut, după o pauză de aproape o oră, timp în care jucătorii s-au dus la vestiare.

AntenaPLAY transmite în exclusivitate în România Serie B, competiţie în care românii Man şi Mihăilă fac senzaţie.

Anunţ despre situaţia lui Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei

Este vestea momentului despre Dennis Man. Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a venit cu detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a internaţionalului român. Sunt motive de bucurie pentru Edi Iordănescu.

Verdictul medicilor a fost că Man are o inflamaţie musculară şi că românul va sta departe de teren între 7 şi 10 zile. Totuşi, Fabio Pecchia a dezvăluit că s-a reuşit recuperarea în timp record a atacantului român. Dennis Man ar fi putut juca astfel în Bari – Parma, meciul care le-a adus galben-albaştrilor promovarea directă. Totuşi, Pecchia a decis să nu îl „forţeze” pe Man şi nu l-a introdus deloc în teren.

„Echipa este bine, ne-am revenit după meciul dificil cu Lecco. L-am pierdut pe Benedyczak, sper totuşi ca Adrian să ni se alăture cât mai curând cu putinţă. L-am recuperat pe Dennis Man, care va face parte din echipă. Restul jucătorilor sunt apţi”, a spus Pecchia la conferinţa de presă, potrivit stadiotardini.it.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului Vezi toate știrile
Citește și