Închide meniul
VIDEO

Lecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 21:00

Reclamă
Lecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj

Lecco - Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj

Andrea Pirlo, în timpul unui meci / Profimedia

Lecco – Sampdoria 0-1 a fost în AntenaPLAY! Meciurile Catanzaro – Venezia 3-2 şi Pisa – Cremonese 2-1 au fost şi ele astăzi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot astăzi a avut loc şi partida dintre Bari şi Parma, încheiată la egalitate, scor 1-1. În urma acestui rezultat, echipa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă a revenit în Serie A.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea aici duelurile din Serie B!

Lecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY

Min. 81: Lecco – Sampdoria 0-1! De Luca a deschis scorul în finalul partidei

Min. 1: A început meciul dintre Lecco şi Sampdoria.

Reclamă

Catanzaro – Venezia a fost în AntenaPLAY!

Fluier final! Catanzaro – Venezia se termină 3-2! Meci absolut „nebun” în Serie B!

Min. 95: Catanzaro – Venezia 3-2! Penalty-ul a fost ratat de Iemmello, dar a fost repetat! La repetare, Iemmello a marcat şi i-a adus o victorie mare lui Catanzaro

Min. 93: Penalty pentru Catanzaro!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 59: Catanzaro – Venezia 2-2! Iemmello a egalat cu o lovitură de cap! Meci „nebun” între Catanzaro şi Venezia

Min. 55: Catanzaro – Venezia 1-2! Jay Idzes a reuşit „dubla”! Venezia a preluat conducerea, după ce a fost condusă cu 1-0

Min. 23: Meciul Catanzaro – Venezia, care a fost suspendat timp de 55 de minute din pricina ploii, a fost reluat!

Min. 23: Meciul Catanzaro – Venezia a fost suspendat din pricina ploii!

Min. 14: Catanzaro – Venezia 1-1! Jay Idzes a egalat! Golul a fost validat cu VAR după ce fusese iniţial anulat pentru offside

Min. 5: Catanzaro – Venezia 1-0! Pontisso a deschis scorul cu o lovitură de cap

Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY

Final! Cremonese – Pisa 2-1! Gazdele s-au impus la limită şi şi-au consolidat locul patru în Serie B.

Reclamă

Min. 85: Cremonese – Pisa 2-1! Coda a marcat şi şi-a dus echipa în avantaj.

Min. 48: Cremonese – Pisa 1-1! D’Alessandro a reuşit să egaleze, marcând din pasa lui Moreo.

Min. 13: Cremonese – Pisa 1-0! Ciofani a deschis scorul pentru gazde, din penalty.

Min. 1: A început duelul dintre Cremonese şi Pisa!

În primul meci al zilei, Cremonese va primi vizita celor de la Pisa. Gazdele ocupă locul patru în acest moment, cu 60 de puncte, acumulate după 35 de meciuri disputate. De cealaltă parte, Pisa este pe locul nouă, cu 45 de puncte, la egalitate cu Cittadella.

Formaţia lui Marius Marin luptă pentru a se clasa pe un loc care asigură prezenţa la barajul pentru promovarea în Serie A. În acest moment, Pisa este la un punct distanţă de Sampdoria, ocupanta locului opt, ultimul loc care duce la barajul pentru promovare.

În celălalt meci al zilei, care va fi live în AntenaPLAY, Lecco va primi vizita celor de la Sampdoria. Lecco este deja retrogradată, cu trei etape înainte de finalul sezonului, în timp ce Sampdoria luptă pentru un loc la barajul de promovare în Serie A.

Anunţ despre situaţia lui Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei

Este vestea momentului despre Dennis Man. Antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a venit cu detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a internaţionalului român. Sunt motive de bucurie pentru Edi Iordănescu.

Verdictul medicilor a fost că Man are o inflamaţie musculară şi că românul va sta departe de teren între 7 şi 10 zile. Totuşi, Fabio Pecchia a dezvăluit că s-a reuşit recuperarea în timp record a atacantului român. Dennis Man poate juca astfel în Bari – Parma, meciul care le poate aduce galben-albaştrilor promovarea directă.

„Echipa este bine, ne-am revenit după meciul dificil cu Lecco. L-am pierdut pe Benedyczak, sper totuşi ca Adrian să ni se alăture cât mai curând cu putinţă. L-am recuperat pe Dennis Man, care va face parte din echipă. Restul jucătorilor sunt apţi„, a spus Pecchia la conferinţa de presă, potrivit stadiotardini.it.

În acest sezon, Dennis Man a fost unul dintre cei mai importanţi oameni de la Parma. El a marcat 11 goluri şi a oferit 5 pase de gol în 30 de meciuri disputate în Serie B.

Parma este pe primul loc în Serie B, cu 73 de puncte. În cazul în care o învinge pe Bari, iar Como sau Venezia se încurcă, echipa lui Pecchia va obţine promovarea. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae 18:11 „Ferguson, stai liniştit că nu-l iei nici cu 5 milioane de euro!” Adrian Mititelu, ironie devastatoare pentru Gigi Becali 17:53 LIVE VIDEOCanada – Cehia şi Letonia – SUA sunt ACUM în AntenaPLAY. Finlanda – Elveţia şi Suedia – Slovacia, de la 21:20 17:52 Daniel Opriţa s-a înţeles cu şefii lui CSA Steaua şi a semnat! „Revoluţie” la echipa din Ghencea 17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A Vezi toate știrile
Citește și