Închide meniul

Radu Drăguşin, desemnat jucătorul lunii la Genoa! Echipa românului joacă duminică, de la 17:15, exclusiv în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 17:22

Reclamă
Radu Drăguşin, desemnat jucătorul lunii la Genoa! Echipa românului joacă duminică, de la 17:15, exclusiv în AntenaPLAY

Radu Drăguşin, inclus în echipa etapei din Serie B

Radu Drăgușin, într-un meci la Genoa / Profimedia

Radu Drăguşin a fost desemnat jucătorul lunii februarie, la Genoa. Echipa românului, cât şi a lui Geogre Puşacaş şi Denis Drăguş, se va duela cu Ternana, duminică, de la ora 17:15. Partida va fi exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin este un jucător de bază la Genoa. Internaţionalul român evoluează la formaţia de Serie B de la începutul sezonului, fiind împrumutat de la Juventus, în schimbul sumei de 5.5 milioane de euro.

Radu Drăguşin, desemnat jucătorul lunii la Genoa

Radu Drăguşin a fost unul dintre pilonii echipei Genoa, în acest sezon. Internaţionalul român de 21 a bifat toate partidele echipei sale, în luna februarie.

Anunţul că Radu Drăguşin este jucătorul lunii februarie, la Genoa, a fost publicat pe contul oficial al trupei din Serie B.

Reclamă

Fundaşul central a marcat chiar şi trei goluri, în februarie. Mai exact, Drăguşin a punctat în remiza cu Modena, cât şi în victoriile cu Spal şi Cosenza, toate cele trei reuşite contribuind major la rezultatul final al partidelor.

În total, în întreg sezonul, Radu Drăguşin a bifat 30 de partide pentru echipa sa, în toate competiţiile.

La Genoa, Radu Drăguşin este coleg cu alţi doi internaţionali români. Este vorba de George Puşcaş şi de Denis Drăguş. Toţi trei au fost incluşi de Edi Iordănescu pe listele preliminare, pentru primele meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, cu Andorra şi Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

Ce note au primit Radu Drăgușin și George Pușcaș, după ce au marcat în Genoa – Cosenza 4-0

Italienii au anunțat ce note au primit Radu Drăgușin și George Pușcaș, după ce au marcat în Genoa – Cosenza 4-0. Cei doi internaționali români, incluși de Edi Iordănescu pe lista preliminară a naționalei României, au fost decisivi în meciul din etapa a 28-a din Serie B. Drăgușin și Pușcaș au înscris câte un gol și și-au ajutat echipa să obțină o victorie zdrobitoare în liga a doua din Italia.

Jurnaliștii italieni s-au arătat impresionați de prestațiile lui Radu Drăgușin și George Pușcaș și le-au acordat note mari.

Drăgușin a deschis scorul în partida cu Cosenza în minutul 33. Fundașul de 21 de ani a reluat cu capul imparabil, după centrarea expediată de islandezul Albert Gudmundsson.

Pușcaș și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 59. Atacantul român a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat cu un șut la colțul scurt. Pușcaș a dus scorul la 3-0 și a îndepărtat orice dubiu în privința câștigătoarei.

În urma prestației excelente de luni seară, Radu Drăgușin a primit nota 7 din partea publicației italiene genoanews1893.it. Fundașul român se află la cel de-al 3-lea gol din acest sezon.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-2. Burmaz, gol fabulos din lovitură liberă! Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și