Închide meniul

Radu Drăguşin, într-un Top 100 al celor mai buni tineri jucători din Europa, după evoluţiile din Serie B. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 aprilie 2023, 18:32

Radu Drăguşin, într-un Top 100 al celor mai buni tineri jucători din Europa, după evoluţiile din Serie B. Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Radu Drăguşin, în Top 100 al celor mai buni tineri jucători

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin se regăseşte în Top 100 al celor mai buni tineri jucători sub 23 de ani, care nu evoluează în primele cinci ligi din Europa. Fundaşul român taversează un sezon de vis la Genoa, şi a fost şi titular la echipa naţională, în partidele din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va deveni definitiv jucătorul celor de la Genoa, la finalul sezonului. Trupa de Serie B îi va achita lui Juventus suma de 3,5 milioane de euro, în schimbul fundaşului român.

Radu Drăguşin, în Top 100 al celor mai buni tineri jucători care nu fac parte din primele 5 ligi din Europa

Radu Drăguşin este singurul reprezentant al României în Topul celor mai buni tineri jucători, din afara primelor cinci ligi din Europa. Potrivit raportului întocmit de CIES, fundaşul român este cotat la 11 milioane de euro.

Lider în acest top este portughezul Goncalo Ramos. Jucătorul lui Benfica este cotat la 70 de milioane de euro, conform sursei citate mai sus. Pe locul secund se regăseşte un alt portughez, coechipier cu Goncalo Ramos, anume Antonio Silva. Acesta este cotat la nu mai puţin de 66 de milioane de euro.

Podiumul este completat de un alt portughez, care evoluează la Sporting. Goncalo Inacio este cotat la 62 de milioane de euro, la doar 21 de ani.

Reclamă

Cele mai tari meciuri ale celor de la Genoa, trupa lui Radu Drăguşin, pot fi văzute exclusiv pe AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro.

Florin Manea, pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a făcut un pariu nebun despre viitorul lui Radu Drăguşin. Agentul de jucători a spus că, dacă va mai evolua un an în Serie A, Radu Drăguşin se poate transfera pe o sumă mai mare de 40 de milioane de euro şi va deveni cel mai scump jucător din istoria României.

Eu sunt foarte mulţumit de cum a evoluat. Poate mi-aş fi dorit să răpmână la Juventus. Anul acesta a fost senzaţional. Şi de Stanciu am zis că va ajunge, tot al meu a fost. L-am luat la 17 ani. Am zis că Stanciu o să fie număr 10 la naţională. Am ochi la jucători şi nu prea mă înşel.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant. De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool. Nu e nimic exclus pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui.

Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000. Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Radu Drăguşin, în Top 100 al celor mai buni tinei jucători sub 23 de ani
  • Fundaşul român are un sezon de vis la Genoa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și