Închide meniul

Reggina – Como 2-1. Strelec, „dubla” de senzaţie! Gol superb al lui Cutrone. Meciul din Serie B a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 mai 2023, 16:55 / Actualizat: 16 iunie 2023, 15:07

Reclamă
Reggina – Como 2-1. Strelec, „dubla de senzaţie! Gol superb al lui Cutrone. Meciul din Serie B a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Reggina - Como va fi live video, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Reggina – Como, scor 2-1, a putut fi urmărit în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Jucătorii antrenaţi de Filippo Inzaghi au reşit să obţină o victorie „vitală” în încercarea de a rămâne în cărţi pentru promovarea în Serie B.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reginna a reuşit să câştige meciul din etapa a 36-a graţie dublei slovacului David Strelec. Cel mai frumos gol al partidei a fost reuşit de fostul atacant al lui AC Milan, Patrick Cutrone. Nu şi-a putut însă ajuta echipa să smulgă un punct. Cu această victorie, Reginna s-a distanţat la două puncte de Como.

Reggina – Como 2-1 LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 90+5: Final de meci! Reggina a reuşit să se impună la limită şi continuă să spere la promovare.

Min. 90+4: Reginna a rămas în inferioritate numerică. Menez a văzut direct cartonaş roşu! S-au „aprins spiritele” la marginea terenului.

Min. 89: Reggina – Como 2-1. Cutrone a marcat cu o execuţie spectaculoasă, după un corner. A reluat perfect din voleu şi se anunţă un final de meci extrem de încins!

Reclamă

Min. 74: Cerri a fost aproape să readucă speranţele în tabăra oaspeţilor. A marcat, dat golul a fost anulat pe motiv de ofsaid!

Min. 52: Reggina – Como 2-0! Strelec a reuşit „dubla”. A finalizat un contraatac spectaculos!

Min. 45: E pauză în Reggina – Como.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 22: Reggina – Como 1-0! Gazdele au deschis scorul prin Strelec!

Min. 1:  A început partida.

Echipele de start: 

Reggina: Contini – Loiacono, Camporese, Gagliolo – Pierozzi, Fabbian, Majer, Hernani, Di Chiara – Strelec, Rivas

Como: Gomis – Odenthal, Scaglia, Binks – Vignali, Arrigoni, Bellemo, Iovine, Mancuso – Cutrone, Gabrielloni

Reggina nu a mai câştigat de 3 meciuri în Serie B, în timp ce Como are o serie de 5 meciuri consecutive fără victorie. Ce-i drept, oaspeţii nici nu au pierdut în ultimele 4 etape.

Palermo – Spal, LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY, de la 17:15

Palermo – Spal, partida din etapa a 36 din Serie B, va fi exclusiv în AntenaPLAY, cât şi în format live video, pe AS.ro, de la ora 17:15. Se anunţă un meci extrem de important pentru trupa lui Ionuţ Nedelcearu, în vederea ocupării unui loc de baraj pentru promovarea în Serie A.

Reclamă

Palermo se află pe locul 10, la un singur punct distanţă de locul 8, care asigură prezenţa în play-off-ul pentru baraj. Palermo este fără victorie în ultimele cinci runde de Serie B. Trupa lui Ionuţ Nedelcearu a obţinut două remize, în ultimele două runde, cu Como şi Benevento.

De cealaltă parte, Spal nu a mai pierdut de şase runde, timp în care a obţinut o singură victorie.

Palermo a înregistrat ultima victorie în Serie B într-un meci desfăşurat pe teren propriu, cu Modena, la jumătatea lunii martie.

Ionuţ Nedelcearu va fi cel mai probabil titular în confruntarea cu Spal. Internaţionalul român a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Palermo, în acest sezon, bifând 34 de meciuri, în care a reuşit să ofere trei pase decisive.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și