Închide meniul

Reggina – Parma 0-1, în AntenaPLAY. Victorie crucială pentru echipa lui Dennis Man. Românul a jucat 60 de minute

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 19:07

Reggina – Parma 0-1, în AntenaPLAY. Victorie crucială pentru echipa lui Dennis Man. Românul a jucat 60 de minute

Dennis Man, Parma

Dennis Man, într-un meci pentru Parma / Profimedia

Reggina – Parma s-a terminat 1-1 și a putut fi urmărit în exclusivitate în AntenaPLAY. Echipa lui Dennis Man a obținut o victorie crucială în lupta pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost titular la Parma și a jucat până în minutul 60. Românul a avut o evoluție solidă, dar echipa lui a reușit să marcheze abia după ieșirea sa din teren.

În minutul 67, Vazquez a reluat cu capul în poartă o centrare din flancul stâng al lui Ansaldi.

S-a terminat 1-0 pentru Parma, care a urcat pe locul 7 în Serie B și rămâne în cursa pentru promovare.

Reggina – Parma, LIVE VIDEO 0-1, în AntenaPLAY

Min 90: Final de meci! Parma s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Reggina!

Reclamă

Min 82: Ocazie pentru Parma! Vazquez a rămas singur cu portarul advers, dar a fost blocat!

Min 67: GOOOLLL Parma! Franco Vazquez a înscris cu o lovitură de cap după o centrare a lui Ansaldi.

Min 58: Dennis Man a fost înlocuit cu Luca Zanimacchia.

Reclamă 4 / 0/3

Min 51: Dennis Man a scos o lovitură liberă la marginea careului, dar Ansaldi a șutat peste poartă.

Min 45: Pauză! Pauză! Scorul este 0-0.

Min 35: Ocazie pentru Parma! Circati a reluat periculos spre poarta adversă!

Min 32: Ocazie pentru Reggina! David Strelec nu a a ajuns la centrarea ideală a lui Jeremy Menez! La faza imediat următoare, Buffon a intervenit crucial în fața unui adversar. Apoi, același Strelec a fost aproape de gol, după ce a trimis mingea în bară.

Min 1: A început meciul. Românul Dennis Man este titular la Parma.

Parma tocmai a fost învinsă acasă de Pisa, într-un meci în care Dennis Man a avut şanse importante de a marca. Fabio Pecchia încă nu se poate baza pe Valentin Mihăilă, care este pe ultima sută de metri cu recuperarea.

REGGINA (4-3-3): Colombi – Pierozzi, Terranova, Camporese, Di Chiara – Majer, Crisetic, Fabbian – Rivas, Strelec, Canotto
Antrenor: Filippo Inzaghi

Reclamă

PARMA (4-3-3): Buffon – Delprato, Osorio, Balogh, Ansaldi – Juric, Estevez, Bernabè – Man, Vazquez, Zanimacchia
Antrenor: Fabio Pecchia

Știrea inițială

Dennis Man a marcat 4 goluri şi a oferit 2 pase decisive în cele 18 meciuri jucate în acestă ediţie de campionat. Golgheter este argentinianul Franco Vazquez, care a înscris de 7 ori.

Cum arăta piciorul lui Dennis Man după accidentarea din Frosinone – Parma

Dennis Man le-a arătat fanilor cum arăta piciorul său după ce a suferit o accidentare în Frosinone – Parma 3-4, din etapa a 26-a din Serie B. Fotbalstul român a încasat o lovitură care a lăsat urme dure. Fostul jucător de la FCSB a postat pe rețelele sociale o imagine cu glezna respectivă.

Man s-a ales cu o lovitură puternică după meciul de vis cu Frosinone. Glezna acestuia s-a umflat și s-a învinețit peste măsura. Imaginea postată pe Instagram i-a speriat pe fanii acestuia.

Glezna lui Dennis Man, după lovitura încasată în meciul Frosinone – Parma / Instagram

În Frosinone – Parma 3-4, Dennis Man a reușit două assist-uri în decurs de 15 minute. Mai întâi i-a oferit o pasă de gol lui Ansaldi, după care l-a servit perfect şi pe Zanimacchia.

Recomandări
  • Reggina – Parma 0-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și